Derfor skal du droppe at dyrke sex foran din hund

De fleste hunde er klare i spyttet, da de med et tydeligt kropssprog og gøen kan give klar besked, når de er utilfredse med det ene eller andet her i tilværelsen.

Men er det okay at have sex foran sin ven på fire ben?

Dét spørgsmål har folkene bag hjemmesiden Thrillist forsøgt at besvare ved at tage fat i Katy Perry, der er hundetræner og forfatter til flere bøger om de pelsklædte skabningers adfærd.

- Jeg har arbejdet som hundetræner i 17 år. Det er et sjovt emne, men også et alvorligt emne, siger Katy Perry og fortsætter:

- Det kan være et stort problem. At arbejde som hundetræner er lidt som at være socialrådgiver – ingen ringer til mig, når tingene bare kører, siger eksperten og forklarer, at nogle hunde ikke lader sig påvirke af at overvære sex mellem to mennesker.

Hos andre hunde kan det derimod være et problem, da de trofaste dyr føler, at deres territorie bliver overskredet, hvis deres ejer hiver en anden person med ned under dynen.

- Når en anden part kommer ind på hundens område, så der sker alt det her aktivitet i den seng, som hunden opfatter som sin egen... Den ved ikke, hvad der foregår, og det kan ligne, at en person er ved at angribe ejeren, forklarer Katy Perry og fortsætter:

Læs også: Derfor stirrer din hund på dig, når den skider

- Det er et naturligt instinkt i hunde. De kan have et ønkse om a  dominere og kontrollere øjeblikket, siger hundeeksperten. 

Hun fortsætter:

- Folk ringer ofte til mig og siger: 'min hund vil ikke lade min mand eller kæreste være i soveværelset', men virkeligheden forsøger hunden bare at vogte sit territorium.

- Det gælder om at lære hunden, at den ikke må være i sengen, og bagefter skal den lære, at den skal være i et andet rum, hvilket den skal have det okay med. Men der kan opstå separationsangst, hvis hunden ikke er med sin ejermand, siger Katy Perry.

- Det afhænger af, hvordan du træner din hund. Hvis du har brugt hele dit lykkelige liv på at lade den sove i din seng, så vil den nok lade sig påvirke af, at en anden person tager pladsen, siger eksperten.

Følg Dagens Hunde for flere lignende artikler: