Er du også tredje hjul? 8 ting man kun kan hade ved at være sammen med kærestepar

Hvis du pludselig befinder dig alene sammen med din ven og vedkommendes kæreste, så er du med ét blevet det berømte og til tider akavede tredje hjul.

Det kan såmænd være hyggeligt nok, men ofte bliver tredjehjulet sat i både pinlige og irriterende situationer af det vennepar, som vedkommende har koblet sig på. Det skriver Womenshealthmag.com.

Så hvis du er tredje hjul – eller hvis du og din kæreste har et tredje hjul tilknyttet – så genkender du formentlig flere af disse punkter.

1: Du må ventet i flere akavede sekunder på, at de får kysset færdig: Som tredje hjul må du ofte sidde som en anden perverteret lure og observere, mens dit vennepar kysser, fnidrer og kæler løs for øjnene af dig.

via GIPHY

2. Du griner med på noget, de fniser af - uden helt at vide, hvad fanden der egentlig er sjovt: Det er altid surt er være den eneste, som ikke forstår en joke. Så når de to turtelduer fniser og griner af et eller andet tåbeligt, så griner du anstrengt med og tænker: Hvad foregår der?

via GIPHY

3. Dit vennepar synes det er voldsomt underholdende at lege Kirsten giftekniv: Der er kun én ting, der er værre end at være tredje hjul – at være tredje hjul og single. Det betyder nemlig, at den talende tandemcykel-cykel foran dig er vild efter at sætte dig op med deres venner eller veninder. ”Du skal møde Carina – min venindes veninde. Hun er så sød” eller ”Du husker vel nok Anders – min kollega fra arbejde. Ja ham med hentehåret.” Nej tak!

via GIPHY

4. Når de skændes, og du sidder og drømmer dig langt væk: Det er ikke altid, dit vennepar flyver rundt på en lyserød sky. Nogle gange går bølgerne nemlig højt, når de to mundhugges om dit og dat, og så opstår den virkelig pinagtige situation, hvor du er blevet taget som gidsel i deres skænderi, mens du forsøger at gøre dig usynlig og drømme dig langt væk.

via GIPHY

5. Du går flere meter bag dem, når I er ude og gå: Hvis I alle tre begiver jeg ud på en gåtur, så skal dit kæreste-vennepar selvfølgelig holde i hånden, hvilket betyder, at du bliver forvist til at gå bagved dem. Her kan du så følge trofast efter som en hund uden snor, mens de to spankulerer afsted.

via GIPHY

6. Du bliver tvunget til at tage parti – hvilet du på ingen måde har lyst til: Bedst som I alle tre sidder og hygger jer, opstår der pludselig en diskussion om et eller andet åndssvagt mellem dine to venner. Pludselig kigger de på dig, og så er det din utaknemmelige opgave at afgøre, hvem der har ret og dermed også, hvem du helst vil lægge dig ud med.

via GIPHY

7. Det går pludselig op for dig, at du føler dig som deres barn: I gennem længere tid har i spist sammen (altid hos parret) i tager på udflugter sammen, ser film samme og faktisk er tredjehjulet kun sit eget værelse i hjemmet fra at være en fast del af familien. Pludselig går det op for dig som tredjehjulet, at du mere eller mindre er blevet det hittebarn, parret ikke vidste, de havde adopteret.

via GIPHY

8. Du er praktisk talt en del af deres forspil: En ting er, at dit vennepar kysser og kæler foran dig, men nogle gange føler du pludselig, at du er vidne til en seance, der er på vej til at rykke ind i soveværelset. Det er knap så fedt, så med mindre du har lyst til at hjælpe med at sætte Marvin Gaye på anlægget og holde deres tøj, mens de går ind ved siden af, så ved du, at det er dit tegn til at sige tak for nu.

via GIPHY

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip