Familiefar i panik: 'Jeg er blevet gravid efter bøssesex'

En indisk mand var ikke i tvivl om, at han er blevet gravid, efter at han har haft sex med en homoseksuel mand. Han kunne mærke babyen bevæge sig i maven.

Den 52-prige mand tog til lægen, hvor han blev ved med at insistere på, at han var gravid, og til sidst blev han indlagt på hospitalet, som undersøgte de bizarre påstande.

Det skriver Mirror.

Den unavngivne mand fra Kozhikode i Indien er angiveligt en arbejdsløs far til to børn. Han fortalte sin læge, at havde havde ondt i maven og kunne mærke en baby derinde.

Han afslørede desuden under lægebesøget, at han var overbevist om, at graviditeten skyldtes, at han har haft sex med en mand - mens han var gift med sine kone vel at mærke.

Lægen Suresh Kumar fortæller til Times of India, at det er første gang, han har oplevet en mandlig patient hævde, at han venter et barn.

Utro med en anden mand

Den 52-årig mand var angiveligt 'aktivt homoseksuel' i sine unge år, men han stoppede med at være sammen med mænd, da han blev gift med sin kone.

Suresh Kumar fortæller, at graviditetsfrygten stod på i godt et halvt år, men at medicin og psykoterapi nu har helbredt manden for sine besyndelige overbevisninger - og at han ikke længere er utro med med andre mænd.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

 

Dagens Gossip