Familiens hunde er alene hjemme: Skjult kamera afslører, hvad postbuddet gør ved dem

Foto: Youtube

En familiefar blev forbløffet, da han gennemgik en overvågningsvideo af familiens hunde.

Nogle fjendskaber går tilbage til tidernes morgen, og af ukendte årsager har hunde og postbude aldrig været hinandens bedste venner.

Sådan plejer det i hvert fald at forholde sig, men da amerikanske Aaron Hernandez fra Texas forleden sad og gennemgik en overvågningsvideo af familiens hus, blev han alligevel forbløffet. Det skriver Boredpanda.com.

Aaron Hernandez er den heldige ejer af hele fem, dejlige labradorhunde, og på videoen kan man se de fem venner stå bag en låge til familiens hus.

Pludselig nærmer det lokale postbud sig hundene, men i modsætning til så mange andre kolleger før ham, styrer den frygtløse postomdeler lige mod de livlige hunde. 

Læs også

Afsløring: Danske mænd med disse navne bliver oftest tynde i toppen

Højst overraskende ser man buddet stikke hænderne igennem porten for at kæle med de begejstrede hunde, der logrende gengælder kærligheden til deres evige ærkefjende.

Efter det overraskende optrin har Aaron Hernandez flere gange siden oplevet, hvordan det hundeglade postbud har lagt vejen forbi hans firbenede kæledyr hver eneste gang postruten gik forbi huset.

Selv har Aaron Hernandez og hans familie ikke været hjemme til at overvære det, men hver gang er det kærlige postbud blevet fanget på video.

Læs også

Rasende bilist bliver påkørt af motorcykel: Men da han kigger ned på asfalten, går sandheden op for ham

Nu har Aaron Hernandez besluttet, at de søde møder mellem hans hunde og det begejstrede postbud skal deles med resten af verden.

- Han er et nyt postbud her i området. Jeg har lagt mærke til ham flere gange, og nu tænkte jeg, at det var på tide at dele det (videoen, red.) med resten af verden, lyder det fra Aaron Hernandez, der sætter stor pris på, at det travle postbud hver gang afsætter tid til at hilse på de fem glade hunde.

-  Jeg synes, at det er virkelig omsorgsfuldt og kærligt, at han tager sig tid fra sit travle program, forklarer ejeren, der dermed har været med til at dokumentere, at der måske er forsoning i vente mellem postbude og hunde verden over.

Du kan se den søde video herunder:

Mailman Rountinly Pets Excited Dogs

Læs også: Storvildtjæger død under jagt: Trampet ihjel af stor elefant

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip