Far gav baby væk, da han så hendes ansigt - 21 år senere viser hun verden, at skønhed altid kommer indefra

For 21 år siden fødte Irina Nezhentseva en længe ventet datter.

Den lykkelige mor opdagede dog hurtigt, at noget ikke helt var, som det burde være. Datteren Katya begyndte at få rynker i ansigtet. Pigen ældedes hurtigt. Nærmest fra time til time.

Faderen kunne ikke håndtere det. Det skriver Hefty.co.

- Jeg kan ikke holde ungen ud, sagde han, inden han pakkede sine ting og forlod huset.

Nu stod Irina Nezhentseva alene tilbage med datteren. Hun tog hende med til lægen, og efter mange undersøgelser blev hun diagnosticeret med progeria.

Progeria er en yderst sjælden sygdom, som får kroppen til at ældes alt for hurtigt.

Moderen besluttede sig for ikke at lade sig afskrække af diagnosen. Hun gjorde alt, hun kunne for, at datteren fik en tryg opvækst. Pigen blev overdænget med kærlighed.

Lægernes prognose var ikke god. De fleste børn med progeria bliver ikke gamle. Men Katya blev ved med at vokse som ethvert andet barn. Hun måtte lære at håndtere andre børns onde kommentarer.

 

Læs også: Hund dør af udmattelse efter at have reddet syv menneskers liv

 

- Bedstemor, hvorfor har du en kort nederdel på?, var en af de mange kommentarer, som fik hende til at bryde ud i tårer.

- Jeg blev ved med at spørge mig selv, hvad jeg havde gjort for at fortjene det? Men jeg fandt ikke nogen svar. Så tænkte jeg, at når ikke jeg kunne “vinde” folk med mit ansigt, måtte jeg vinde den med min viden, klogskab, charme og venlighed. Jeg er sikker på, at det vigtigste ved et menneske, er dets sjæl, siger Katya. 

Som sagt så gjort. Folk blev imødekommende. Hun blev populær i skolen. Hendes mange venner konfronterede mobbere, der sagde noget grimt til hende.

 

Hun voksede op og blev en stolt, glad kvinde.

Senere mødte hun sin nuværende ægtemand ved lidt af et tilfælde. Han ringede til det forkerte nummer og fik fat i Katya. De talte sammen og blev enige om at mødes.

De blev forelskede og senere gift. Katya var den lykkeligste brud i verden.

Snart kom sønnen til. Der var skeptikere, som mente, at det var en dårlig idé, at hun fik et barn. Men hun vidste, at det var det rigtige. 

Læs også: Far tager sin autistiske søn med til koncert - hans reaktion vil få dig til at hyle

Barnet var sundt og rask.

- Jeg har det så godt. Kun selvværd hjalp mig igennem de svære tider, jeg måtte igennem. Og nu er min mand og jeg blevet beriget med en smuk søn. Hvad kunne være bedre?, siger hun.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip