Far gifter sig med sin et-årige datter, da hun kun har få dage tilbage at leve i

31-årige Andy Barnard var sikker på, at han en dag ude i fremtiden ville opleve sin datters bryllup.

Men tragiske omstændigheder var årsager til, at bryllupsdagen kom alt for tidligt for mandens datter, da hun for kort tid siden blev diagnosticeret en sjælden og aggressiv form for kræft.

Lægerne forklarede, at et-årige Poppy-Mai kun havde få dage tilbage at leve i, og derfor måtte Andy Barnard skynde sig at arrangere et bryllup for pigen.

Faren indtog selv rollen som brudgom, mens den 16 måneder gamle pige blev fulgt op ad kirkegulvet af resten af familien.

- Jeg har altid sagt, at hun en dag ville få et drømmebryllup, men jeg havde aldrig forestillet mig, at det skulle være sådan her, siger Andy Barnard til Metro.

29-årige Sammi Barnard tog sin datter med til lægen i midten af februar, da hun var holdt op med at spise og drikke.

Lægen mente, at tandproblemer var forklaringen på den usædvanlige opførsel fra pigen, men Sammi Barnard bemærkede en form for bule under pigens brystkasse.

Familien tog på skadestuen, da Poppy-Mai begyndte at kaste voldsomt op, og kort efter gik sandheden om sygdommen op for Andy og Sammi Barnard.

Lægerne havde fundet en ondartet tumor i hendes lunger, og den lille pige var nu ramt af en sjælden og aggressiv form for kræft.

- På det tidspunkt blev vi klar over, at der ventede os en kamp. Vi håbede og bad til, at vi kunne redde hende, forklarer Sammi Barnard.

Poppy-Mai begyndte kemoterapi, men lige lidt hjalp det, og Andy Barnard var klar i spyttet, da lægerne sagde, at de var i stand til at forlænge pigens liv med et par uger, hvis hun gennemgik endnu en behandling.

- De sagde, at det betød mere kemo med smertefulde bivirkninger, men jeg sagde nej til det. Jeg ville ikke udsætte hende for det, forklarer faren.

Tiden var ved at rinde ud, så familien forlod hospitalet for at tage hjem, så de kunne være sammen med Poppy-Mai i vante omgivelser, og med bånd og balloner gjorde de et af husets rum klar til brylluppet, der foregik i fredags.

Læs også: 4-årig kræftpatient ‘gifter sig’ med sin favorit-sygeplejerske i den sødeste video, du vil se i dag

- Jeg kunne ikke holde op med at græde. Det er vores eneste datter, og vi har tit snakket om den dag, hvor vi skulle se hende blive gift, siger Sammi Barnard.

Poppy-Mai faldt på bryllupsdagen i søvn i den stolte fars arme, og hver dag lige siden har været en velsignelse for familien, der nyder de dyrebare minutter, de stadig har tilbage med deres lille brud.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip