Far til fire kan ikke tro sine egne øjne: Brud tomler i vejkanten efter et lift

Foto: Youtube

En brud iført både kjole og buket fik et tiltrængt lift, da hun tomlede i vejkanten.

Det virkede næsten for uvirkeligt, da Jay for nylig kom kørende på en landevej i staten New Hampshire i USA.

For lige pludselig fik han øje på noget i horisonten. Først kunne han kun se noget hvidt, men da han kom tættere på, opdagede han, at der var tale om en kvinde i brudekjole. Det skriver fox25boston.com.

Og ikke nok med det – bruden tomlede på livet løs i forsøget på at få en bil til at holde ind til siden.

Jay, der kørte i bilen med sin kone og deres fire børn, stoppede med det sammen, og så fik de alle noget af en historie.

Kvinden i brudekjolen hed Angelique Dunning, og hun var på vej til sit eget bryllup. Undervejs var den limousine, som hun og brudepigerne havde kørt i, dog brudt sammen midt på landevejen.

I sådan en situation havde de fleste kvinder nok panikket, men ikke Angelique Dunning. Hende og sin forlovede, Jarrod havde været sammen i 11 år, og dette skulle havde været hendes drømmebryllup. Derfor havde hun absolut heller ingen planer om at aflyse noget som helst.

Fast besluttet på at nå frem til sit bryllup i tide, valgte Dunning derfor at træde ud til vejen og stikke tommelfingeren i vejret. Her havde hun forsøgt at blive samlet op, indtil Jay og familien pludselig gjorde deres ankomst.

Jay indvilligede straks i at hjælpe hende, men grundet pladsmangel, måtte han først køre hjem i en fart med sin familie, før han kunne hjælpe.

Derfor skyndte Jay sig først hjem og så tilbage igen, så den kommende brud og hendes selskab kunne tage plads i bilen.

- Han var en ansvarlig mand. Først kørte han hjem, satte familien af, og så kom han tilbage og hentede os, fortæller Angelique Dunning.

Imens Jay ræsede afsted med det fine selskab, stod Jarrod pligskyldigt og ventede ved kirken.

- Jeg vidste ikke, om hun forsøgte at efterlade mig, har Jarrod senere indrømmet, men til sidst nåede Angelique og hendes brudepiger frem i tiden til, at det forsinkede bryllup kunne genoptages.

Efter vielsen var det nygifte par ikke sene til at inviterer Jay med til deres bryllup som tak, men den hjælpsomme mand afslog høfligt og forklarede, at han nok hellere måtte tage hjem og være sammen med sin familie.

Stranded Bride Hitchhikes To Her Own Wedding After Limo Gets Flat Tire

 

Dagens Gossip