Forsvundet hund fundet hårdt såret af tilfældig borger - måtte opereres i over fire timer

Foto: Danbury Police Department

Sidste lørdag måtte en hjælpsom borger komme en stakkels hund til undsætning, da hun fandt den ilde tilredt ved en vej i New Hampshire.

En nysgerrig hund kom for nylig galt afsted, da den stak snuden lidt for tæt på et hulepindsvin.

Forrige lørdag fandt en forbipasserende den stakkels hund, som lyder navnet Dianne, ved en vej i den amerikanske stat New Hampshire. Hundens mund var fuldstændig dækket af lange, spidse pigge.

Det skriver Daily Mail.

Foto: Danbury Police Department

Dianne blev straks bragt til en dyrlæge, som efter sigende brugte mere end fire timer på at redde hende ud af den smertefulde knibe.

De lokale politi fra Danbury Police Department lagde et billede på Facebook, som viser Dianne, der sidder i bunden af en bil med de sylespidse pindsvinepigge rundt om hele snuden.

Ved at dele billedet på det sociale medie håbede politiet, at de kunne finde frem til hundens ejer. Det hjerteskærende syn fik mange borgere til at henvende sig til ordensmagten for at høre, hvordan det mon stod til med det ilde tilredte kæledyr. 

Meldingen fra politiet lød efterfølgende, at Dianne havde fået det meget bedre, og at det lykkedes at genforene hende med sin ejer.

Læs også

De hører desperate lyde fra lerklumpen - da de åbner den, kommer det utrolige til syne

Dianne er ikke den eneste hund, der er kommet til skade, efter den stak snuden for tæt på et hulepindsvin. 

For eksempel var pitbullen Mahalo tæt på at miste livet, da den blev kom op at toppes med et pindsvin på en gård i Canada. Mahalo fik pigge ind i brystet, som ramte hjerte og lunger.

Ved hjælp af omfattende operationer lykkedes det at fjerne pindsvinets pigge fra organerne og ejeren Dennis Mazur startede en indsamling for at finansiere dyrlægeregningerne, der var løbet op i mange tusinde kroner. 

Se det voldsomme billede af Mahalo efter mødet med pindsvinet lige her. 

Dagens Gossip