Gaderne 'bløder' efter muslimsk højtid

Foto: Edward Rees/Twitter

Det så voldsomt ud, da gaderne i Dhaka i Bangladesh pludselig flød med blodrødt vand ovenpå den årlige Eid ul-Adha-fest.

Eid ul-Adha er navnet på den islamiske eid-fest, der hvert år fejrer profeten Ibrahims villighed til at ofre sin førstefødte søn, Ishmael.

Højtiden fejres traditionelt ved at mange familier ofrer et dyr og deler kødet med andre familier, naboer og de fattige. Det skriver Metro.

Sådan forløb det også for nylig i Dhaka i Bangladesh, da byens indbyggere fejrede den traditionsrige fest ved, at mange køer, geder, lam og kameler blev slagtet efter morgenbøn under den tre dage lange fejring.

Foto: Twitter

Kraftige regnbyger blandede sig dog i år under festlighederne, og da kloakeringen i Dhaka bestemt ikke er, som vi er vant til herhjemme, så gik der ikke længe, før de støvede gader var oversvømmet.

Foto: Twitter

Og da gaderne i forvejen flød med meget af det blod, som var spildt ovenpå de mange slagtninger, mødte der byens borgere et voldsomt syn.

Foto: Twitter

Gaderne 'blødte' nemlig rødt, og de voldsomme vandmasser blev kun ved med at stige.

Foto: Twitter

Synet af de blodrøde gader leder nærmest tankerne hen på bibelske fortællinger, men heldigvis var det primært almindeligt regnvand, som strømmede gennem byen.

Foto: Twitter

Efter flere timer trak de vilde og røde vandmasser sig endelig tilbage i takt med, at regnen stoppede.

 

Dagens Gossip