Godt nyt til alle behårede mænd: Snart kan du barbere din egen ryg med denne opfindelse

Mennesker er forskellige.

Nogle mænd er belagt med masser af hår på ryggen, mens andre er glatte som babynumser.

Samtidig er der kvinder, der langt fra bliver vilde i varmen ved tanken om en mands tykke lag af de små krusede hår på ryggen.

Du finder sikkert også kvinder derude med en forkærlighed til behårede og Erik Clausen-lignende mandetyper, og sådan er vi alle lidt forskellige i vores præferencer og behåringer.

På det digitale indsamlingssted Kickstarter bliver en hårløs idé nu hypet helt vildt.

Læs også: Svøm som en fisk: Ny opfindelse giver dig kunstige gæller til at trækker vejret under vandet

Opfindelsen, der har fået det ikke-mundrette navn 'baKblade 2.0', lover at få ønsket hår på ryggen ned med nakken.

Den amerikanske iværksætter Matt Dryfhout søger nu finansiering til at gøre sin nye barbermaskine til virkelighed, og i produktbeskrivelsen på Kickstarter står der, at du med hjælp fra et fiks design selv kan fjerne dine hår på ryggen.

Normalt bruges voks eller laser til få ryddet ud i hårene, men sådanne behandlinger er kendetegnede ved at være smertefulde - ikke mindst for pengepungen.

Hjernen bag den nye opfindelse lover, at hårfjerning med 'baKblade 2.0' er hurtig, nem, smertefri og økonomisk overkommelig.

- Vær ikke en abe, barber din egen ryg, lyder sloganet for produktet, og på indsamlingssiden står der, at iværksætterne søger om en finansiering på 330.000 kroner for at søsætte projektet.

Der lader dog til at være stor fidus til sådan en barbermaskine til ryggen, da der i skrivende stund er indsamlet tæt på 1.5 millioner kroner.

Læs mere om baKblade 2.0 her

Følg Dagens Mænd for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip