Gravid tvillingemor har to job for at forsørge familien: Så lavede chefen en vild ændring på hendes lønseddel

I tv-programmet The Profit sætter millionæren Marcus Lemonis sine egne penge på højkant for at redde små virksomheder, der er ved at gå fallit.

Hans indstilling er, at hvis man er god ved medarbejderne, betaler det sig i sidste ende. De vil tage deres job mere alvorligt, hvilket giver resultater på bundlinjen.

I USA er barselsvilkårene slet ikke så gode, som de er for kvinder i Danmark. En stor del af den er betalt af de nybagte mødres egne lommer.

Så da Tami Forbes, som leder en forretning i Key West, blev gravid med sit tredje barn - hun havde i forvejen tvillinger - var det ekstra hårdt. I forvejen var hun nødt til at have et bartenderjob ved siden af jobbet i forretningen for at kunne få det hele til at løbe rundt.

Det kunne millionæren ikke holde ud at se på.

- Jeg vil hjælpe dig, før du tager på orlov. Jeg er nødt til at få ordnet nogle ting, og du skal være vores leder. For at du kan have ro i sindet, vil jeg gerne give dig nogle penge, siger han i tv-klippet.

Derpå tilbød Marcus Lemonis Tami Forbes seks måneders løn. Derudover stillede han hende en lønforhøjelse i udsigt på mere end tre gange så meget, som hun hidtil havde tjent.

Læs også: Far får dødelig sygdom, mens konen er gravid: Så begynder han at filme videoer til sin ufødte søn

- Det betyder alt at vide, at jeg har en løn, når jeg kommer tilbage. En løn, jeg kan leve af og stadig spare op. Det har jeg aldrig kunnet, svarer hun.

Se det rørende klip nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip