Gravsted hærges igen og igen: Da de finder gerningsmanden, får de en utrolig forklaring

På Montgomery County-kirkegården i Conshohocken, USA var et bestemt gravsted i gennem længere tid blev udsat for nærmest systematisk hærværk. Det skriver NBC Philadelphia.

Politiet har fortalt, at anmeldelserne om hærværk startede i foråret 2014, og at der gentagende gange blev hældt både rød og sort maling samt tjære på det samme gravsted.

- Vandalismen er fundet sted ved mindst fire lejligheder, og det er virkelige foruroligende og generende for familien, lød det fra Whitemarshs politichef, Christopher Ward.

Da man ikke havde nogle spor og gå efter, valgte man til sidst at sætte et overvågningskamera op i et træ i forsøget på at pågribe gerningsmanden.

Og dette skulle vise sig at give pote. For på overvågelsesbillederne så man en mand, der senere blev identificeret til at være den 68-årige Paul Donovan fra Phoenixville, der efterfølgende blev anholdt af politiet og sigtet for hærværk.

Efter sin anholdelse gik Donovan til bekendelse, men grunden til det systematiske hærværk efterlod dog politiet målløse.

Det viste sig nemlig, at Paul Donovan og den afdøde havde kendt hinanden. For 56 år siden.

- Den anholdte forklarede, at for 56 år siden – da den afdøde var 10 år og den anholdte var 12 år – stjal den afdøde penge fra ham, og nu, 56 år senere, tager han hævn, forklarer Christopher Ward og uddyber:

- Så i 56 år har han levet med dette nag. Han opdagede først, at han (den påståede tyv, red.) var død for to år siden, lyder det fra Ward, der dermed har en forklaring på, hvorfor vandalismen først startede i foråret 2014.

Paul Donovan har siden forklaret, at han nok skal betale afdødes familie de penge, som han har udrettet skader for. Dog minus de 2000 kroner, som han stadig hårdnakket påstår, den afdøde stjal fra ham, da de var børn.

Du kan se et indslag om den skøre forbrydelse her:

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip