Håndværkere hørte en lyd fra byggeplads: Trak dette stakkels væsen op fra mudderet

Foto: Facebook

Et hold britiske håndværkere gik efter lyden og fandt frem til et lille dyr, der var fanget i mudderet på en byggeplads. Det blev først synligt, hvilket dyr, der var tale om, da dyrlæger gav det et bad.

Et hold håndværkere, der sidste uge arbejde på et projekt i London, kunne en morgen konstatere, at der var uvelkomne lyde og besøg på byggepladsen.

Efter lidt tids søgen fandt de kilden til lyden, der kom fra en stor mudderpøl på pladsen. Her trak de ”indbrudstyven” op af mudderet; et lille dyr, der var i så slet stand, at ingen kunne se, hvilket dyr der reelt var tale om.

Håndværkerne fik hurtigt kørt gæsten på et dyrehospital, hvor den fik omgående hjælp. 

Det var først, da dyrlægerne gav det lille myr et bad, at det blev tydeligt, at der var tale om en ræveunge, der havde forvildet sig ind på byggepladsen:

Ræveungen vurderes til at være cirka fire måneder gammel, og hvis ikke arbejderne på pladsen havde fundet den, var den formodentligt død af anstrengelserne ved at komme op af mudderhullet.

Den lille gut blev i de efterfølgende dage passet og plejet – og fik navnet ”Muddsey” – men er nu sluppet ud i det fri igen.

Læs også

Ræv bryder ind i hus, skider over det hele og holder par vågen hele natten

 

 

Dagens Gossip