Han møder en ulv inde i skoven, som opfører sig besynderligt - nu kan vi ikke lade være med at smile

Eksperter har svært ved at forklare den usædvanlige opførsel fra det store rovdyr.

Ulven har et temmelig dårligt ry som en blodtørstig skurk i dyreriget, da det store rovdyr oftest opnår omtale i medierne ved at bide får og mindre dyr ihjel ude i naturen. 

De negative overskrifter og mange myter om det store landrovdyr er sikkert årsag til, at de fleste mennesker ville ryste i bukserne ved mødet med en ulv i en skov.

En amerikansk naturelsker fik sig derfor en behagelig overraskelse, da han mødte en stor og meget søvnig ulv på sin tur ude i den friske luft. 

Med sit mobilkamera fangende manden en række unikke optagelser, der helt sikkert kan være med til at forbedre ulvens dårlige omdømme i medierne.

I videoen - der kan ses under atiklen - kan man se ulven opføre sig som en tam familiehund, og eksperter har nu svært ved at forklare årsagen til den blide fremfærd fra det store rovdyr.

På hjemmesiden LittleThings spekuleres der i, om der er tale om en såkaldt ulvehybrid – en blanding af hund og ulv. 

Læs også: Se det enestående billede: Ulv fotograferet i midtjysk skov

Den venlige fremfærd skyldes fast kontakt med mennesker, lyder en anden mulig forklaring på ulvens lyst til at blive klappet på maveskindet. 

Uanset svaret bag den usædvanlige opførsel fra det store dyr, så er optagelserne af den kontaktsøgende og legende adfærd nærmest ikke til at stå for.

På få uger har tæt på tre millioner mennesker set videoen fra det unikke møde mellem mand og ulv, men videoen skal dog ikke tolkes som en opfordring til at nusse det vilde dyr bag øret, hvis du skulle støde ind i en stor ulv ude i vildmarken. 

Se videoen her:  

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/da_DK/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

And people say that wolves are evil...Like ▶ Viral Entertainment

Opslået af Viral Entertainment på 27. november 2015

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV