Han var i fuld gang med haven, da han fandt sin bedste ven i en pose muld

En unavngiven mand havde planer om at afprøve sine grønne fingre i haven, men inden han kom i gang, skete der noget, der fik ham til at afbryde arbejdet.

Han stod klar med skovl, handsker og var ved at åbne en stor pose med muld, da han fik fik øje på et lille bitte væsen i posen. Det viste sig at være en egernunge, skriver det amerikanske underholdningsmedie Hefty

I en fart tog den overraskede mand egernbabyen forsigtigt op i sine hænder.

Det lille skrøbelige væsen, der svævede mellem liv og død, gav han navnet ‘Zip’ og besluttede sig for at beholde egernet. Det skulle vise sig at blive starten på et fint venskab, som manden har delt på det sociale billedemedie Imgur.

I løbet af de næste par dage skete, der meget med Zip. Han begyndte langsomt at live op og fik en smule pels.

To uger senere lignede Zip mere og mere et egern, selvom han stadig var svag og havde brug for konstant omsorg.

Zips ejer skulle være ekstrem forsigtig, når han løftede den lille unge op i sine hænder.

Som dagene gik fik Zip mere og mere pels på kroppen, og halen fik også et fint tyndt lag pels. Det var tydeligt, at det gik den rigtige vej med Zip. Han blev mere aktiv og stærkere.

Efter fem uger åbnede han øjnene og charmede straks sin ejer, der ikke kunne stå for de små nuttede øjne.

En uge efter fandt Zip ud af, at det var hyggeligt at hænge ud hos mennesker, så han puttede sig konstant ind til sin ejer.

Efter putte-fasen slog Zip sig mere løs og begyndte at udforske sine omgivelser. Og det viste sig, at Zip var alt andet end forsigtig.

Samtidig med aktivitetsniveauet steg, udviklede Zip også en god appetit. Især nødder faldt i hans smag, men hans livret er mærkelig nok blåbær.

Heldigvis er det kun gået fremad med Zip, der i dag er en fræk og nysgerrig egernunge med masser af personlighed og charme.

Men Zips ejer ved aldrig helt, hvor han er.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip