Hendes mor fandt hende blodig og skrigende - så opdagede hun, hvad der var sket

Privatfoto

To gange blev en lille pige angrebet af den samme hund. Siden har hendes mor fortalt om de uhyggelige hændelser på Facebook.

Hvad der skulle have været en hyggelig påskeferie for amerikanske Emily Richardson og hendes datter Evy, endte som et mareridt, da de for to år siden var på besøg hos Evys bedstemor.

Bedstefaderen var død året forinden, men familien havde alligevel holdt en påsketradition i live, der betød, at de alle gik på jagt efter påskeæg på familiens ejendom. Det skriver Hefty.co.

Evy var på dette tidspunkt to år, og man mente derfor, at hun var stor nok til at gå alene rundt og lede efter æg, når bare familien havde styr på, hvor hun var.

Men i baghaven sad Evys onkels hund i et bur, og fuld af glæde og tillid opsøgte den lille pige hunden for at lege.

I næste nu hørte Emily Richardson et skrig fra sin datter, og da hun løb om i haven, blev hun mødt af et skræmmende syn.

Datteren havde blod i hele ansigtet og skreg af smerte og chok.

Foto: Emily Richardson

Det var nemlig lykkes hunden at få snuden ud gennem burets tremmer, hvorefter den havde bidt den lille pige voldsomt i ansigtet.

Emily Richardson skyndte sig at køre med datteren til det nærmeste hospital, der lå 20 minutter væk.

Her behandlede lægerne Evy, der havde fået sin kind bidt åben af hundens skare tænder. Det krævede 20 sting at lukke såret, og efterfølgende skulle den lille pige igennem plastikkirurgi for at hendes kind igen så normal ud.

Efter et år havde familien så småt lagt ulykken bag sig, og derfor var Evy sidste år igen på ferie hos sin bedstemor – denne gang uden sin mor.

Men pludselig modtog Emily Richardson det utænkelig opkaldt fra bedstemoderen.

Foto: Emily Richardson

Evy havde igen opsøgt hunden, som stadig boede i buret i bedstemoderens baghave, og endnu engang havde hunden angrebet pigen – denne gang endnu mere alvorligt end den første gang.

- Min datter havde et vansiret ansigt, blodet stod ud af hendes øje og kind og hendes ansigtsmuskel var synlig. Det lignede en horrorfilm, forklarer Emily Richardson.

Angebet var så alvorligt, at Evy måtte flyttes til et specialhospital for børn.

- Jeg sad i ambulancen med min bedøvede datter, hvis ansigt var revet fra hinanden, blodigt og medtaget, mens jeg græd. Hvordan kunne dette være sket igen? Jeg følte, at jeg havde svigtet som mor, forklarer Emily Richardson.

Heldigvis lykkes det for lægerne at redde Evys ansigt endnu engang, men den lille pige måtte gennem måneder med omfattende behandling og i alt fire operationer.

Foto: Emily Richardson

Hver gang hun vågnede op fra en operation, spurgte Evy sygeplejerskerne, om hun stadig var en prinsesse, og hver gang svarede de, at hun var den modigste prinsesse, de kendte.

Onklens hund blev efterfølgende sat i karantæne af myndighederne, men da fagkyndige efter 10 dage ikke kunne se tegn på, at hunden havde en voldlig adfærd, fik han lov at beholde den under forudsætning af, at han købte en skilt, der advarede fremmede mod hunden.

I dag er Evy kommet sig fysisk, men har dog stadig traumer ovenpå de to voldsomme angreb.

Siden de to hundeangreb fandt sted, har Emily Richardson oprettet Facebook-gruppen 'Evy Christine's Paw Patrol', der har til formål at fortælle datters historie som en opfordring til andre om at passe ekstra godt på deres børn.

Sidste år lagde Emily Richardson et billede på Facebook af sine datter, der glad poserer iført prinsessekjole, mens hun viser, hvordan hendes ansigt endelig er helet efter de mange operationer.

Og i efteråret blev der lagt endnu et billede på Facebook, og denne gang var det en endnu mere smilende og selvsikker Evy, der viste, at den svære tid efterhånden er ved at være bag hende.

Foto: Emily Richardson

Læs også historien om en mor, der finder en mærkelig klump på sit badeværelset og pludselig indser den utrolig klamme sandhed.

Dagens Gossip