Hustru tager væk i weekenden - modtager flere foruroligende beskeder fra sin mand

En lettere skør sms-samtale mellem en kvinde og hendes mand, delt på det sociale medie Imgur, viser tilsyneladende, hvor hjælpeløse en mand kan føle sig, når han bliver overladt til at skulle klare sig selv.

Med titlen "Min kæreste, når jeg forlader ham for at besøge familie en weekend", som blev lagt op på sitet den 11. juni 2016, har den unavngivne kvinde allerede modtaget mange kommentatorer og over 23.000 likes.

I samtalerne mellem parret fremgår det, at manden angiveligt ikke er i stand til at finde kreditkortet frem og gå på indkøb, men i stedet må sulte.

- Dag 2: Mine forsyninger svinder ind, til gengæld er der en overflod af toiletpapir. Det ser ud til at forsvinde langsommere, da der ikke er brug for dets anvendelse i lige så høj grad som normalt. Desværre kan jeg ikke spise det, står der i starten af sms’en.

Læs også: Vil lokke unge piger til at få nye bryster - sender operationsvideoer direkte til mobilen

I den lange og lettere ynkelige sms skriver manden også, at han i den grad mislykkedes med at lave mad selv.

- Jeg prøvede at lave mad i stedet for at bestille det, men jeg brugte for meget salt, og nu har jeg snart ikke mere væske. Jeg overvejer at spise vores guldfisk, men den har ikke meget kød på, for jeg har glemt at fodre den står der.

Samtidig begynder han også at filosofere over, om han kan blive skør af at være efterladt alene hjemme.

- Jeg tager mig selv i at stirre fjernt ud af vinduet og overvejer den diminutive tilstand af den menneskelige forfatning. Jeg spekulerer på, hvad min grund til at være her er, men det er meningsløst.

Taget sms’ens ordlyd og udvikling i betragtning, spekulere nogle brugere på Imgur i, om der rent faktisk er tale om en virkelig ubehjælpsom og uselvstændig mand, eller om sms-teksten er falsk.

Under alle omstændigheder kender alle kvinder vist til, at mænd til tider kan virke som om, at deres eksistensgrundlag afhænger af, at kvinder klarer de pratiske ting i deres liv.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip