Hun sad i haven optaget af sin mobil: Da hun kiggede op, blev hun fuldstændig rædselsslagen

Hver dag ser man folk i bussen, ved togstationen eller på caféen eller er så optaget af deres mobiltelefon, så de dårligt nok opdager, hvad der sker omkring dem. Det skriver Metro.

Det er dog en god idé at kigge op fra mobilskærmen bare en gang i mellem. Det erfarede en amerikansk kvinde, efter hun havde siddet fordybet med sin mobil.

Teliece Sander havde nemlig siddet i garagen i sin baghave – dybt optaget af et spil på mobiltelefonen, og derfor havde hun ikke lagt mærke til, at nogen nærmede sig.

Da Sanders endelig kiggede op, blev hun stiv af skræk. Foran hende stod nemlig en stor, sort bjørn, der stille og roligt var gået en tur ind i hendes have.

Teliece Sander var rædselsslagen, men var alligevel klog nok til at blive siddende helt stille. Imens bjørnen snusede rundt fik hun forsigtigt sendt en desperat sms til sin søn, Colton, der befandt sig inde i huset.

- Hjælp mig! Skrev hun, men Colton troede blot at hans mor lavede sjov med ham.

Det var først efter Teliece Sander havde sendt endnu en besked, hvori hun bad om hjælp, men bad ham være stille, at sønnen reagerede.

Imens nærmede bjørnen sig den skræmte kvinde, og på et tidspunkt var den så tæt på, at hun kunne mærke dens tunge åndedrag, men som Teliece Sander senere bemærkede, så trak hun ikke selv vejret særlig meget.

Alt imens filmede Teliece Sander hele optrinnet på sin mobiltelefon.

Til sidst kom en modig Colton sin mor til undsætning. Han næremede sig forsigtig Bjørnen, der kiggede lidt rundt, hvorefter den roligt forlod haven igen, mens Teliece kunne ånde lettet op.

Efterfølgende blev myndighederne kontaktet, og de mener, at bjørnen sandsynligvis må have været blevet fodret af mennesker tidligere, siden den overhovedet ikke var bange for familien Sanders.

 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip