Jesper løb tør for benzin midt om natten: Pludselig står en udenlandsk mand ved bilen og trækker det utænkelige op af lommen

Foto: Thomas Borberg/Polfoto.

Jesper havde ikke forestillet sig, at hans dag ville ende sådan.

Nogle gange kommer man ud for noget, som gør så stort indtryk på én, at man er nødt til at dele det med andre. Det var tilfældet for Jesper Kjærgaard fra Skårupøre på Sydfyn forleden nat.   

Fredag ud på de sene timer var Jesper på vej hjem fra arbejde, da han holdt ind på en ubemandet tankstation i Middelfart med en tom tank for at fylde benzin på. Men det gik ikke helt som planlagt.

Læs også

Betina gik grædende på gaden midt om natten: Pludselig dukkede Hassan op og ringede efter sine venner

Den travle mand kan nemlig ikke finde sit dankort. 

"Samtidig ruller en anden bil ind på tanken, og en lille mørkhåret mand begynder at tanke på den anden side, mens jeg gennemroder min wannabe-4-hjulstrækker efter noget at betale med. Manden på den anden side har tanket færdig, og kigger over til mig, og spørger på gebrokkent dansk om der er problemer?”, skriver Jesper Kjærgaard på sin Facebook-profil, hvor han har delt sin oplevelse.

Efter Jesper har forklaret sin nød på engelsk, trækker den udenlandske mand sin pung op af lommen og kommer med et højst uventet tilbud.

Læs også

100-årige Grete blev glemt på toilettet: Så skrev hun et nødråb på Facebook

"Jeg kan da betale for dig, foreslår han på engelsk. Og jeg fortsætter, ja, så kan jeg overføre pengene på MobilePay til dig? Han har ikke MobilePay, og han ligner heller ikke en der svømmer i penge, så jeg siger at det kan jeg ikke tage imod. Men hvis han vil låne mig 100 kr, så kan jeg overføre dem til hans bank-konto så snart jeg kommer hjem, foreslår jeg. Han fisker 2 hundredelapper ud af sin pung og giver mig i hånden, og siger dem kan jeg tanke for. Han er på vej ind i sin bil igen, og jeg spørger hvor han bor. Han siger en adresse og en by, igen på gebrokkent dansk, og væk er han", forklarer Jesper på Facebook. 

Den forbløffede men lettede Jesper får tanket og kører hjem.

Dagen efter prøvede den heldige fynbo udstyret med 200 kroner og en stor flaske øl at finde frem til den venlige mand for at takke ham. Fremme ved adressen banker Jesper på, i håbet om at han er det rigtige sted trods mandens gebrokne forklaring. 

Læs også

Mor tror, at hendes mand og datter laver morgenmad - men dette syn møder hende i køkkenet

"En udenlandsk udseende pige åbner døren, og da jeg forklarer hvorfor jeg er der lyser hun op i et stort smil. Min far er ikke hjemme, siger hun, men han har fortalt at han mødte dig, og at han havde sagt at du ikke skulle komme med pengene, men at du kunne komme og få en kop kaffe…”, skriver Jesper på Facebook.

Jesper er manden, der viste sig at hedde Christian meget taknemmlig og ved at dele historien håber han at kunne minde sine medmennesker om, at man skal hjælpe andre.  

"Jeg har tænkt rigtig meget over om jeg ville have stukket Christian, som han hed, 200 kr midt om natten på en tankstation. Jeg håber det, for han reddede godt nok min røv lige der. Kæmpe tak til Christian og hans familie. Nogle gange skal vi "indfødte" lige mindes om hvordan man egentlig burde opføre sig her i landet”, afslutter Jesper sit opslag med.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip