Johannes’ hævn over diesel-tyvene får alle til at grine

Tyvene forsøgte at stjæle diesel fra maskinerne på byggepladsen, men blev jaget væk. Så fik Johannes en lys idé.

Tirsdag morgen fik Johannes Wägerth et opkald fra sin kollega. Kollegaen fortalte, at der havde været dieseltyve på arbejdspladsen i løbet af natten. Tyvene havde forsøgt at stjæle diesel fra maskinerne på byggepladsen.

Men takket være Johannes Wägerth gik det ikke så galt, skriver Aftonbladet.

Vagtselskabet på byggepladsen i Åkersberg i Sverige opdagede skurkene. De tog flugten og efter lod dunke med diesel og deres bil på gerningsstedet.

Da Johannes Wägerth kom på arbejde om morgenen, havde en kollega parkeret en lastbil, så den ikke kunne komme ud. Men Johannes mente dog, at den joke godt kunne gøres endnu bedre. 

Læs også

Betjent standser mand, der kører for hurtigt: Da han ser mandens ansigt, træffer han en utraditionel beslutning

Derfor tog han en række betonklodser og flyttede dem med gravemaskinen, så tyvenes bil nu var lukket totalt inde.

I løbet af natten til onsdag kom tyvene dog forbi igen. De fjernede betonklodserne. Da Johannes Wägerth kom om morgenen, var bilen væk.

- Vagtfirmaet har tippet politiet, men de gjorde ingenting. De havde tilsyneladende ikke tid. Det er jo ret almindeligt med benzintyveri nu om dage. Det er trist, siger han.

Johannes Wägerth delte et billede af sin “bilfælde” på Facebook. Det blev liket over 50.000 gange og delt 10.000 gange. 

Læs også

Drengen hjælper hver eneste dag sin handicappede ven - du forstår hvorfor, når du ser deres ansigter

- Først troede jeg bare, at mine venner ville se det, men det kom ud temmelig hurtigt. Jeg har fået masser af beskeder og 400 venneanmodninger. Jeg ved ikke, hvad de vil, griner han.

Han lægger nu nye planer for, hvordan han vil ramme dieseltyve, hvis der igen bliver fanget nogen med slangen i tanken på byggepladsen.

- Nogen mente, at vi skulle have dyppet bilen i beton, og jeg har set, hvordan nogen har løftet en bil op på en container med en rendegraver, lyder det fra den 23-årige.

Læs også

Jan-Erik lever helt alene i vildmarken: Gør det for at se sine børn

Vi må håbe, det ikke bliver aktuelt for Johannes Wägerth, men skulle det alligevel gøre det, bliver det nok ikke særlig sjovt for tyvene.

Dagens Gossip