Kærestepar troede ikke deres egne øjne, da de trådte ind i flyet: Gjorde det, som vi alle drømmer om

Et kærestepar måtte spærrede øjnene op, da de var på vej fra Thailand til Malaysia. Deres fly bød nemlig på en overraskelse.

De fleste, der er vant til at flyve, har prøvet at ærgret sig over for små sæder, den trange plads, en dårlig placering eller en irriterende medpassager, der enten snorker, lugter eller fylder alt for meget.

Disse problemer var dog ikke aktuelle for parret Carrie Fisher og Kyle McNicol, begge 28 år, da de på en rejse i sidste uge skulle flyve fra Krabi i Thailand til Penang i Malaysia. Det skriver Metro.co.uk.

Allerede ved check-in i lufthavnen fik parret en indikator på, at der ventede dem en noget speciel tur, da lufthavnens flypersonalet grinende kunne fortæller dem, at der ventede parret fra Yorkshire i England 'en helt speciel flyvetur'.

Og da det unge par trådt ind i flyet, måtte de forundret blinke en ekstra gang med øjnene.

For med undtagelse af flypersonalet, var flyet nemlig var aldeles tomt.

Parret troede først, at der var noget galt, da de trådte ind i den tomme flykabine, men nej. Der var såmænd bare ingen andre, der havde booket billet til lige netop denne afgang.

- Flypersonalet syntes i starten, at det var lige så akavet, som vi gjorde. Det var nemlig første gang, de havde oplevet det, fortæller Carrie Fisher, der tilføjer, at stewardessen stadig gennemgik den klassiske sikkerhedsgennemgang midt i flyet, selvom der kun var de to passagerer.

- Vi spurgte, hvor vi måtte sætte os og fik at vide, at vi kunne sidde lige, hvor vi ønskede og tilmed rende op og ned af gange, hvis vi ville, forklarer Carrie Fisher.

Dette blev starten på en både morsom og uforglemmelig flyvetur for de to, for så snart flyet var i luften, benyttede Kyle muligheden for at danse i midtergangen, mens de to efterfølgende skiftedes til bytte plads mellem kabinens mange sædder.

- Det var én af de bedste flyveture, jeg nogensinde har været på, fortæller Fisher, der sammen med kæresten Kyle har rejst rundt i Asien de seneste fire måneder.

Som de eneste passagerer på afgangen, modtog parret endda en særlig VIP-behandling af flyets personale, men efter en time og 10 minutters flyvetur, var den særprægede oplevelse desværre slut, da flyet nåede sin destination.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip