Kommende mor rørt til tårer, da orangutang vil kysse hendes gravide mave

Foto: Screendump YouTube

Hendes kæreste fangede det utrolige øjeblik mellem de to.

Britiske Morgain Cole Abbott havde en usædvanlig oplevelse, da hun var en tur i zoologisk have i det østlige England. Da den 27-årige kvinde stod og kiggede på orangutangerne, kom 48-årige Rajang nemlig helt hen til glasset.

Det skriver Daily Mail.

Her betragtede Rajang tilsyneladende Morgain Cole Abbotts gravide mave, hvorefter han lænede sig frem mod glasset og spidsede læberne, som for at give den et kys. Rajang strøg også en finger mod glasset, så det så ud som om, at han forsøgte at kærtegne den store mave.

Morgain Cole Abbotts kæreste Liam filmede det utrolige øjeblik mellem sin gravide kæreste og den store hanabe. Den kommende mor blev meget rørt over Rajangs reaktion, og i optagelserne kan man høre hende sige:

- Jeg tror, jeg kommer til at græde.

Læs også

Orangutang babysitter tre små tigerunger og giver dem flaske

- Jeg kunne ikke tro det, da han bukkede sig ned for at kysse den. Det var utroligt og viste virkelig hans intelligens, da han straks vidste, at jeg var gravid, siger Morgain Cole Abbott.

Efterfølgende delte kæresteparret videoen på det sociale medie Facebook, hvor den siden er blevet afspillet mere end 16.000 gange. 

Morgain Cole Abbott og kæresten forsøger nu at samle penge ind, så de kan hjælpe organisationen Orangutan Foundation med at sikre, at orangutangerne bliver beskyttet i det fri.

Se videoen lige herunder.

 

 

Dagens Gossip