Kvinde blev voldtaget af mand, hun havde mødt på nettet: Nu viser hun fotos af de frygtelige skader

Opslaget på det sociale medie er ledsaget af billeder, som viser de fysiske skader på hendes krop efter voldtægten. Billeder, som hun har valgt at dele, fordi hun vil advare andre mod manden - og ikke mindst i håb om at blive taget alvorligt af retssystemet. 

Kat Berry fra Victoria i Australien mødte manden gennem en datingside på nettet, og deres kemi var rigtig fin. Der var ingen røde flag.

- Det begyndte godt. Vi mødtes på en bar til en drink, og fordi det gik så godt, besluttede vi os for at drikke lidt videre hjemme hos mig, skriver hun i opslaget på Facebook, som er blevet delt lige knap 30.000 gange.

- I omkring fem timer talte og grinte vi, og vi så musikvideoer på Youtube. Det var sjovt, men der var ingen seksuel energi mellem os. Lige indtil jeg besluttede, at jeg havde fået alt for meget at drikke, og at det var tid til at gå i seng. Da blev han voldelig.

- Han angreb og voldtog mig, fortæller Kat Berry.

Episoden fandt sted 17. oktober sidste år, og hun har valgt at fortælle åbent om overgrebet nu, fordi hun er utilfreds med, at manden ikke er blevet straffet for forbrydelsen mod hende.

(Artiklen fortsætter under billederne)

Kat Berry fortæller, at billederne kun viser nogle af de fysiske skader, hendes overfaldsmand pådrog hende den dag.

- Billederne viser ikke resten af den ødelæggelse, han forvoldte. Hvad ingen ved er, hvilke skader jeg har under mine bryster, rundt om min skede, på min klitoris og indvendigt, skriver den 31-årige kvinde.

Hun gik til politiet for at anmelde manden for voldtægt, selvom hun følte sig skyldig over, at hun selv havde inviteret ham hjem til sig. Men det viste sig, at han i mellemtiden slettet sin datingprofil og ændret sit telefonnummer. Og der var ingen DNA-spor, fordi han havde brugt kondom under voldtægten, forklarer Kat Berry.

Men for to måneder siden skete der et gennembrud i sagen. Han havde gjort præcis det samme mod to andre kvinder, og denne gang klappede fælden.

Da han alligevel blev frifundet trods omfattende beviser, besluttede hun at offentliggøre sine oplevelser på Facebook.

- Jeg vil ikke have sympati. Jeg vil bare vise, hvor fucked vores retssystem er. Og nu hvor det hele er slut, kan jeg endelig dele min historie. Og advare alle mine single-venner - vær fucking forsigtige! Bare please vær opmærksomme og bare vær forsigtige. Please. Åh, og gør ikke dette lort mod andre mennesker, slutter hun.

Læs opslaget i sin helhed herunder.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip