Kvinde får et anfald på toget - da hun vågner, ligger der et håndskrevet brev til hende

Da en ung kvinde kom til bevidsthed efter et anfald, havde nogen efterladt et bevægende brev til hende. Nu leder hun efter den mystiske redningsmand.

27-årige Eleanor Farnfield rejste med toget fra Surrey til London onsdag aften, da hun pludselig blev ramt af et epilepsianfald. Det skriver britiske Standard.

Da hun kom til sig selv, fandt hun et venligt brev ved sin side, en kop kaffe og 10 pund, som svarer til godt 100 kroner.

I brevet forklarede en fremmed mand, som kaldte sig Tom, at han havde sørget for at tilkalde hjælp til hende, og at han desuden havde kontaktet hendes venner og efterladt penge til en taxa, så hun kunne komme sikkert hjem.

Han undskyldte desuden for, at han ikke kunne gøre mere for hende.

- Hej Eleanor. Jeg håber, at du har fået det bedre, når du læser dette. Du fik et anfald på toget, og jeg bar dig af, skriver Tom.

- Du slog ikke dit hoved, men jeg har måske skadet dit ben, da jeg kom til at træde på det, før jeg opdagede, at du lå på gulvet og havde et anfald! Undskyld! Jeg er også meget ked af, at jeg ikke kan blive med dig, men her er kaffe til at friske dig op og 10 pund, så du kan tage en taxa hjem.

- Jeg har desværre ikke flere penge, så jeg håber ikke, at du bor langt væk. Jeg har kontaktet folk i din telefon, der er en ambulance på vej, og du er sammen med personalet fra toget. Jeg ønsker dig det bedste. Kærligst, Tom.

Eleanor Farnfield har siden valgt at fortælle sin historie på Facebook i håb om at finde frem til Tom, som ikke efterlod nogen brugbare spor i brevet.

- Jeg har ingen idé om, hvem denne mand er, om han sad lige ved siden af mig, men jeg vil gerne vise ham, hvor taknemmelig jeg er, siger hun.

Den 27-årige kvinde fik ikke at vide, hvorfor Tom ikke kunne blive ved hendes side.

- Hvis Tom beslutter at stå frem, så vil jeg først og fremmest gerne betale ham tilbage og så takke ham for det, han har gjort. Han fortjener en masse ros. Det var så sødt af ham. En ting er at hjælp folk, men noget andet er at gøre ekstra ting, som Tom gjorde.

Eleanor Farnfield, som er akupunkturstuderende, tilføjer, at Toms handlinger har styrket hendes tro på menneskeheden.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip

Dagens TV