Kvinde føder barn med Downs syndrom - bagefter sagsøger hun sin læge på grund af stress

En kvinde fra den amerikanske delstat Michigan har valgt at sagsøge sin læge for at få stress og bekymringer i forbindelse med en uønsket graviditet.

Den besynderlige sag tog sin begyndelse tilbage i 2008, da Lori Cichewicz af sin læge her fik besked om, at der var ingen chance for at hun nogensinde ville blive gravid.

Beskeden om den umulige familieforøgelse fik kvinden til at droppe prævention, men tre år senere stod hun med en positiv graviditetstest.

I april 2011 fødte hun en lille pige, der viste sig at have Downs syndrom.

Læs også: Kvinde sagsøger firma, efter populær læbepomade gjorde dette ved hendes mund

Nu har Lori Cichewicz valgt at sagsøge sin læge i forsøget på at få en økonomisk erstatning for det, som hun kalder for 'en følelsesmæssig pine' i forbindelse med den uplanlagte graviditet.

- Det er tæt på at være en sag om medicinsk fejlbehandling, siger den juridiske analytiker Charlie Langton til mediet WXYZ.

Den 50-årige kvinde forklarer, at de tyngende bekymringer går på, om hun kan opfostre et barn med særlige behov, de økonomiske udfordringer og ikke mindst lægens løfte, der ikke viste sig at holde vand.

- Jeg er ældre og ved ikke, om jeg vil se hende gå ud af skolen. Vil jeg se hende gå på gymnasiet? Vil jeg se hende blive gift? lyder det fra Charlie Langton.

Hun forklarer, at retssagen ikke handler om, at hun fik et barn med Downs syndrom, men om den følelsesmæssige stress i forbindelse med den uønsket graviditet. 

Det er endnu uklart, hvordan sagen ender, da retssagen ikke er begyndt. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

Dagens Gossip