Kvinde går til lægen med en kuglerund bule - dens indhold vil få dig til at gyse

Foto: Privat

Lægens besked kom i den grad bag på den unge kvinde.

Da britiske Cheryl Murray var bare 15 år gammel, lagde hun mærke til en lille bule, som voksede på hendes højre fod. 

Men selvom bulen voksede, skjulte den unge kvinde den for sin familie og kæreste, fordi hun skammede sig. Cheryl Murray ignorerede faktisk bulen i omkring 10 år, mens den voksede sig større og større.

Det skriver Daily Mail.

Læs også

Har du et flot numsehul? Så kan du deltage i verdens første anus-skønhedskonkurrence

Til sidst kunne Cheryl Murray ikke længere overse bulen, som efterhånden var blevet på størrelse med en golfbold. Derfor valgte hun at betro sig til sin kæreste, som overtalte hende til at se en læge. 

Lægen tog nogle prøver som viste, at Cheryl Murray havde kræft. Den nu 27-årige kvinde fik endnu en nedslående besked - for at undgå, at sygdommen spredte sig, blev lægerne nødt til at amputere hendes højre ben. 

- Jeg troede ikke, det ville være noget alvorligt. Jeg var hysterisk. Jeg var så forbløffet, at jeg ikke kunne tale, siger Cheryl Murray og tilføjer:

- I mit hoved, troede jeg, at mit liv var ovre.

Læs også

Har du et flot numsehul? Så kan du deltage i verdens første anus-skønhedskonkurrence

Cheryl Murray frygtede at kæresten ville forlade hende, når hun kun havde et ben. 

Men kort før operationen friede kæresten til Cheryl Murray og to år senere er de to nu i fuld gang med at planlægge deres bryllup.

Med tiden har Cheryl Murray lært at acceptere, at hun har mistet sit ben. Det har givet hende et mere positivt syn på sit liv igen.

 

 

 

Dagens Gossip