Kvinde mistænker sin mand for utroskab: Har lagt mærke til to bekymrende detaljer

En kvinde er begyndt at mistænke sin mand for utroskab, efter to afgørende ting muligvis har afsløret ham.

En anden persons parfume, læbestift på kraven eller stigende mængder ‘overarbejde’.

Nogle tegn på utroskab er helt klassiske, men har man mistanke til sin bedre halvdel, og kigger man i smug sin partner grundigt efter i sømmene, så kan mange små detaljer sladre om et hemmeligt forhold.

Det har en britisk kvinde for nylig måtte sande, da hun begyndte at lægge mærke til to ting, der havde ændret sig ved hende mand: hans mobilvaner og hans udseende. Det skriver Mirror.

Læs også: Forældre bliver vækket af grædende søn: Da de hører hans ord,...

Kvinden, der anonymt har fortalt om sine afsløringer i en brevkasse hos Mosman Daily, har forklaret, at hun begyndte at blive opmærksom på, at hendes mand havde ændret adfærd, når han sad med sin mobiltelefon i hånden.

- På de seneste er han blevet hemmelighedsfuld omkring sin mobiltelefon - han lader den aldrig ligge fremme i huset længere, og han har ændret sit kodeord, fortæller kvinden, der også er begyndt at lægge mærke til sin mands nye udseende.

- Han er også begyndt at købe smart og moderigtigt tøj (hvilket ser åndssvagt ud), ligesom han har fået en ny korthårsfrisure. Jeg har aldrig været type, der snager, men jeg er meget fristet, skriver kvinden til brevkassen i håb om at få et godt råd.

Læs også: Derfor bør du aldrig klappe en hund på hovedet

Ifølge Val Edwards, der bestyrer klummen Suspicious Mind, har kvinden dog rigtig god grund til at frygte det værste. Hun forklarer nemlig, at observationerne er helt klassiske tegn på utroskab.

- Hvis det lyder som en and og ligner en and, så er det sandsynligvis en and. Beviserne antyder, at han har en affære, lyder det i svaret, som den stakkels kvinde nok ikke havde håbet på, men formentlig forventet af få.

Ydermere har Val Edwards foreslået kvinden at hyre en privatdetektiv for at få endelig afklaring på, om manden gemmer på den hemmelighed, som hun går og frygter.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip