Kvinde på kaffebar mærker pludselig et dask over fødderne: Hvad hun ser under bordet, har fået folk til at rase på nettet

En kvinde fik sig noget af et chok, da hun pludselig kunne mærke et stort dask over fødderne. Billedet hun tog har siden fået sindene i kog på nettet.

- Prøver at drikke en hurtig kop kaffe på en cafe. Men nogen bliver ved med at slå mig over fødderne. 

Sådan begynder et tweet fra den 42-årige amerikanske komiker Jen Kirkman, der i slutningen af juni måned fik et stort chok, da hun gentagne gange blev slået henover fødderne, da hun var ude for at drikke kaffe. 

Da hun endelig kiggede ned for at se, hvad der ramte hende, tog hun sin telefon og fangede et billede, der siden har fået folk til at rase på det sociale medie Twitter. 

- Jeg kender ikke dette barn, og hans mor gør absolut intet, afslutter Jen Kirkman sit tweet, der har fået Twitter til at gløde af raseri. 

 

- Moderen bør gøre noget. Men jeg mener godt, at man forsigtigt kan sige, 'undskyld mig, men her sidder jeg', lyder det fra twitterbrugeren Sarah Osborn.

Læs også

17-årig kvinde forfærdet efter date: Da hun kigger i sine trusser, går sandheden op for hende

Men den løsning for en hård medfart af andre brugere, der ikke tør at blande sig i andre børns opdragelse. 

 

- Og risikere at nogen truer med at ringe til politiet, fordi at ‘du rører deres barn’? Nej tak, lyder det fra Lisa Blackburn. 

Tonen på debatten blev hurtigt meget hårdere på Twitter, hvor nogle brugere mener, at Jen Kirkman er i sin gode ret til at sparke ungen, da det jo er ‘selvforsvar’. 

Læs også

Fjern rynker uden kirurgi: Nye kollagen-piller udjævner huden naturligt

Twitterbrugeren Jordan opsummerer derfor meget godt, hvordan de amerikanerne ser på børn, der får lov til at rende frit af deres forældre.

26-årige Joshua var på vej ud af sin bil, da han blev overfaldet: Én detalje fik gerningsmanden til at gå amok

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip