Labrador finder kæmpe dildo på gåtur og nægter at slippe den

Labradoren Galaxys kærlighed til en kæmpe dildo, som den fandt på en luftetur en eftermiddag med Amy Brown og Natalie Ferguson, var dog ikke kun mærkelig, men også kilde til en kende rødmen, skriver Daily Mail

Hunden nægtede nemlig at lægge sexlegetøjet fra sig. Heldigvis fandt hundelufterne kameraet frem og fangede optrinnet på video. Den er nu gået viralt.

- Jeg har aldrig set noget lignende i mit liv. Galaxy gik hen mod den, og jeg vendte mig mod Amy og sagde: “Det der er da ikke… det er helt sikkert ikke en…”, fortæller Natalie Ferguson.

Hunden vidste helt åbenlyst ikke, hvad genstanden var, og gik bare stolt rundt som altid. Normalt ville hundelufterne have kommet ting, hundene finder, i skraldespanden. Men Galaxy gik rundt med plastikdilleren i en halv time.

De besluttede sig for at tage dildoen med hjem til hundens ejer, så hun kunne se, at labradoren havde haft en god luftetur.

Læs også: Heste-elsker køber mishandlet hest for 300 kroner for at give hende chancen for et nyt liv

- Hun kiggede på den, og på det tidspunkt stod vi tre piger bare og grinede af en hund med en dildo. Det hele var ret bizart, siger Natalie Ferguson.

Se videoen herunder. 

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip