Lars og Mette chokerer: Har du nogensinde set et frækkere bryllupsbillede?

Hvem siger, at bryllupsbilleder altid skal være pæne og formelle? Det siger 27-årige Lars Hansen og hans nyerhvervede kone Mette Hansen i hvert fald ikke.

Parret fra Tappernøje på Sydsjælland blev gift den 30. juli i år, og man må sige, at de har sørget for at få et uforglemmeligt minde fra deres store dag.

Læs også: Kig godt efter: Kan du se, hvorfor folk griner af dette søde bryllupsbillede?

Deres bryllupsbillede er nemlig ikke almindeligt. Det kandiderer nemlig til titlen som Danmarks frækkeste bryllupsbillede, skriver MetroXpress

Gommen har en flaske for munden og bukserne nede om anklerne, mens bruden sidder på knæ foran sin nye mands skridt i meget idylliske omgivelser.

Artiklen fortsætter under billedet.

Mette og Lars Hansen på deres bryllupsdag. Foto: Subash Sundaralingam/Sub Photo.

- Det er faktisk min kones idé. Jeg tror, det var noget, hun havde set på nettet et sted, så der skulle ikke noget til at overtale mig, griner Lars, der har dannet par med Mette i seks år, til MetroXpress og tilføjer:

Læs også: Danmarks mindste baby skal giftes: Sådan bliver brylluppet

- Min svigermor syntes, at vi var tosset og at det helt sikkert var min idé. Men resten af vores venner syntes, det var det sjoveste, de længe havde set.

Og bare rolig parret fik også taget andre mere stille og rolige bryllupsbilleder, der egner sig til at blive vist frem til børn og børnebørn i fremtiden. 

Følg Dagens Frække for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip