Linse har besøgt Mopper for sidste gang: 'Søde mor, du var så blæret og dejlig'

Linse Kessler har sagt et sidste farvel til sin mor.

Linse Kessler har længe taget tilløb til at rydde sin mors lejlighed, og nu er det endelig klaret. Hun fortæller i et rørende opslag på Facebook, at oplevelsen slet ikke var så sørgelig som ventet.

Det er svært at sige farvel, når man mister. 

Mange følelser går igennem kroppen, og det ene øjeblik husker man tilbage og griner over en sjov historie. Det næste øjeblik græder man over, at personen er væk for altid.

Det var formentlig nogle af de samme følelser, som gik gennem den populære familie fra Islands Brygge, da søskendeparret Linse og Mikkel Kessler skulle rydde op i Moppers lejlighed og sige farvel en sidste gang forleden.

- Vores kære Moppers hjem skal jo pakkes og ryddes, og vi har ikke haft specielt travlt med at gøre det. Vi får det pænt presset, hver gang vi er der, men i dag gjorde vi det, og det var faktisk ikke så sørgeligt, det var nærmere hyggeligt, at mindes ved hendes ting, og snakke om hende, skriver Linse Kessler på sin facebookside

Læs også

Dansk brystbombe smider tøjet: Se Linse Kessler nøgen

På et billede i opslaget ser man Linse Kessler stå foran Moppers vægmaleri, hvor hun selv er afbilledet sammen med sine to hunde Jytte og Cino. Og maleriet har en særlig plads i Linse Kesslers hjerte.

- Jeg ville ønske at jeg kunne tage væggen (billede af Cino, Jytte og mig) her bag mig med hjem, men jeg har taget nogen gode billeder af den.

Linse Kessler slutter opslaget af med at skrive en særlig hilsen til sin mor og bror:

Søde Mor, du var så blæret og dejlig. Og Mikkel, du er verdens bedste brormand.

Læs også

Geggo bryder sin tavshed om Moppers død: Skriver den smukkeste hyldest

Familien er siden offentliggørelsen af opslaget blevet overvældet af positive tilkendegivelser fra folk, der kender præcis samme følelser fra deres eget liv.
 
- Synes, det er frygteligt at pakke en elskede afdødes ting ned. Gjorde det med min mors for ca. 1 1/2 år siden - hun døde af kræft - og jeg var ødelagt, især da vi gik hendes tøj igennem. Godt I har hinanden, skriver Gitte Kuby Søften.

- Har også skulle pakke min elskede mors ting væk, er det værste jeg længe har prøvet. Selvom det er 18 år siden, kan jeg stadig huske, hvor forfærdeligt det var. Stort knus til dig og din dejlige familie linse, skriver Lydia Christensen.

Det er dog ikke kun en svær tid for familien, for her i det nye år er der også sket gode ting. Særligt for datteren Geggo, der nu aflsører store nyheder sammen med kæresten Cengiz.

Dagens Gossip