Mænd afslører: Disse 5 ting forvandler kedelige knald til fantastisk sex

Skal du overraske kæresten i aften?

Alle drømmer om fantastisk sex, der får dig til at skrige, mens alle frygter at være et kedeligt knald, som ingen gider at være sammen med.

Men hvad er det, der adskiller gennemsnits-sex fra suveræn sex? Det amerikanske magasin Cosmopolitan har undersøgt sagen ved at spørge en stribe mænd om deres mening på området. 

Læs også

Eksperter lover: Nye sex-robotter er bedre i sengen end din kæreste

Og noget tyder på, at de små ting kan gøre en stor forskel på lagnet, hvis man skal tro de adspurgte mænd.

Her følger et udvalg af mændenes svar på, hvad der kan få dem til at gå fra ‘øh’ til ‘ah’: 

1. Kemi. Det er helt afgørende, om kemien er der. Sex uden tiltrækning er som at spise sushi uden fisk. Det er ok, og du bliver mæt af det, men det sender dig ikke i den 7. himmel. På samme måde er det med sex uden kemi.

2. Forspil. Rejsen er ofte vigtigere end destinationen. Og jo længere I hygger jer, jo mere forventning bygger I op. Og pludselig er I som en vild vulkan i udbrud, og det er ikke så tosset endda.

Læs også

Lille, mellem, stor eller krum?: Her er stillingen, der passer bedst til din mands penis

3. Kommunikation. Snak, snak og snak. Så du ved, hvad partneren kan lide. På den måde undgår man ikke stoppe op under sex og forklare, hvordan man foretrækker tingene. Dette kræver selvfølgelig, at man kender hinanden i forvejen. Den bedste sex er ofte spontan og naturlig. 

4. Noget nyt. Hver gang du opdager noget nyt ved sex eller din krop, er det typisk god sex. Fx hvis du/I finder et nyt frækt punkt eller prøver bondage. Dermed ikke sagt, at man skal opdage eller prøve noget nyt hver eneste gang, man har sex. Men det skader ikke at fornye sig lidt.

5. Stop med at være forlegen. Sex har potentiale til at blive vildt akavet, hvis man tillader det. Men lad være med det. Se om, I kan undgå at blive forlegne, hvis der kommer mærkelige kropslyde eller kropsvæsker. Det sker for alle, så vær afslappet omkring det, så det ikke ødelægger oplevelsen. 

Dagens Gossip