Mand beder om 'skytsengel' og stjæler tatovering

Den engelske tatovør Gary Norman, havde knap nok sluppet tatovørnålen, før hans kunde sprang op af stolen og ud af døren. Det skriver britiske Metro.

Kort forinden havde kunden fået tatoveret en bedende engel foran en grav, men havde åbenbart ingen intentioner om at være ligeså from som figuren tatoveret på sin leg.

For bedst som Gary Norman var færdig med sit kunstværk, og de lidt over 500 kroner skulle betales, valgte kunden at stikke halen mellem benene, før blækket overhovedet var tørt.

Den ubehøvlede kunde havde tidligere været forbi Gary Normans tatovørforretning og fået en anden tatovering på benet.

- Første gang kom han ind og spurgte, om jeg ikke kunne tatovere over et ar, han havde på hånden, men jeg sagde, at det kunne jeg ikke. I stedet bad han mig om at dække over en anden tatovering på hans ben, og efterfølgende betalte han, fortæller Gary Norman.

Kunden kom dog tilbage, og denne gang betalte han ikke for ydelsen.

- Han kom tilbage efter en tatovering på sit ben af en bedende engel ved siden af en gravsten, og han sagde, at han nok skulle betale, men i stedet stak han af, fortæller han.

Efterfølgende har Gary Norman politianmeldt manden, som unægteligt har svært ved at skille sig af med sin stjålne engel.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip