Mand fanget i pinlig situation på Google Street View: Her er hans kreative forklaring, som de færreste tror på

I disse selfietider, hvor man selv både er fotograf og billede, kan det være svært at forholde sig til Google Street View-bilerne, der kører rundt på gader og stræder og tager billeder, når man mindst venter det.

Det må en amerikansk mand sande, efter han blev fanget på Google Street Views-billeder og siden endte på alverdens sociale medier.

Billedet af manden er nemlig blevet taget, mens han har meget våde bukser omkring sit skridt. Det lignede umiddelbart, at han har tisset i bukserne, skriver den amerikanske avis The Mirror.

Men spørger man hovedpersonen selv, så er forklaringen en hel anden. Ifølge ham, havde han netop ved et uheld fået rengøringsmiddel ud over sine bukser og var gået udenfor på gaden for at tørre i solen.

En forklaring, som de fleste har lidt svært ved at godtage.

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Google Street View.

Den uheldige mand, der godt lagde mærke til Google Street View-bilen, gik allerede i gang med at bedyre sin uskyld, to måneder før billedet blev offentliggjort. 

Billedet af den våde mand dukker op på Google Street View, når man står i krydset mellem Capitol og Main streets i Houston i USA.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip