Mand fjerner hår på sit allerfarligste sted - glemmer meget vigtig detalje

Som regel skal man tage instruktionerne i indlægssedler alvorligt. Især når der er tale om en creme, der kemisk ætser hår af kroppen.

Denne mands historie går lige nu viralt, efter han har delt den på det sociale medie Reddit. Egentlig var hans udgangspunkt temmelig nobelt, men det endte helt, helt galt. 

Under temaet “I dag fuckede jeg op” fortæller Reddit-brugeren med navnet EvilFireblade, at han og konen dagen efter havde 10 års bryllupsdag. I den anledning havde han sat børnene af ved farmor, så parret kunne tage til England i en uge.

Han anede, hvad der foregik på badeværelset, da konen var i badet længere end sædvanligt.

- Konen har pertentligt barberet sit område for mig. Jeg ved det, fordi det er det eneste tidspunkt, hun tager to timer lange bade. Så jeg tænker for mig selv… Måske skulle jeg gøre gengæld, skriver manden.

Normalt trimmer han sine nedre dele, men denne gang ville han fjerne alt håret. Han sneg sig ned i supermarkedet og stod ti minutter foran hylden med hårfjerningsprodukter, før han besluttede sig for at købe en pakke Nair, der er en creme, som ved påførsel på kropshår fjerner hårene kemisk.

Læs også: Mand har ikke skidt i en uge og beslutter sig for at lave en tarmskylning - dårlig idé

Cremen brænder basalt set hårene af, så de efterfølgende kan tørres af.

- Jeg kommer hjem og læser nøje instruktionerne. Tilføj generøst på hudområdet, vent ti minutter og tør det af med en klud. Håret skulle forsvinde. Jeg ignorerer advarslen om at komme det direkte på kønsdelene, fordi jeg er en mand. Hør mig brøle, skriver manden.

Han påførtederefter cremen, ventede ti minutter og tørrede cremen af. Ingenting skete. Derfor besluttede han sig for at prøve igen. Endnu en omgang hårfjerningscreme blev generøst smurt ud på kønshårene.

Denne gang ville han vente 15 minutter og se, om ikke hårene var væk.

- Så jeg prøver igen. Tilføjer generøst resten af flasken på området, tager mine boksershorts på for at skjule, hvad jeg laver, for det er stadig en overraskelse for konen… og sætter mig på sofaen og tænder for noget YouTube, forklarer han.

Det er måske til at gætte, hvad der derefter skete.

- Jeg vågner fem timer senere. Min pung er følelsesløs. Meget følelsesløs. Jeg rejser mig langsomt, fordi jeg kan mærke den sprække. Jeg kan mærke ting falde ned i mit bukseben. Jeg går langsomt, som en pingvin, over til badeværelset og efterlader et spor af brændte stykker Nair faldende på gulvet bag mig. Jeg trækker nænsomt mine boksershorts væk fra huden, og stykker af hud følger med. Det er ikke godt. Nair’en er udtørret og har limet sig fast til min hud, forklare den uheldige Reddit-bruger.

Læs også: Verdens fedeste 10-årige dreng vejer 192: Nu kan han ikke længere gå

Derefter tændte han brugseren - den kolde hane - og prøvede at afkøle sine kønsdele og fjerne resten af hårfjerningsproduktet. Langsomt blev vandet dog rødt. Han indså, at det var blod.

- Det er her, panikken sætter ind. Mens jeg smertefuldt fjerner Nair’en, begynder følelsen at vende tilbage. Der er ild i mine testikler. Jeg begynder at tude som en kælling. Jeg kæmper mig langsomt ud af badeværelset og går som en cowboy, mens jeg leder efter noget til at slukke helvedesilden, der er imellem mine ben, forklarer manden.

Han tænkte, at babyolie måtte kunne ordne problemet. Det virkede dog stik modsat.

- Jeg har nu en alvorlig kemisk forbrænding på mine testikler. Der er blæner, og jeg skal være på et fly på en 16 timer lang tur om et par timer til en meget sexet bryllupsdagsferie. Det værste? Håret var der stadig, slutter han i første omgang sin skrækhistorie.

Senere har han opdateret og fortalt, at han sad i badekarret i et par timer og efterfølgende tog på skadestuen, da han var løbet tør for isterninger og whiskey. Her bad han om at tale med en mandlig sygeplejerske.

Da der endelig blev fundet en, kunne han ikke holde masken og troede, at manden tog pis på ham.

- Lang historie kort fik jeg en andengradsforbrænding, siger han og fortæller, at han har fået cremer og antibiotika, så huden kan hele hurtigere.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip