Mand forsøgte at bryde ind i forkert hus: Det han gør bagefter er rørende

Søndag morgen ved 07.30-tiden blev en ældre kvinde, fru Dillion, vækket af gøende hunde, og hun opdagede, at en mand var ved at bryde ind i hendes hus i den skotske by Glasgow. Det skriver den britiske avis Metro.

Den skræmte fru Dillon kunne se, at manden både prøvede at komme ind i huset gennem døre og vinduer, men uden held. Hun skyndte sig at ringe til politiet.

Heldigvis havde fru Dillon og hendes mand overvågningskameraer ved deres hjem, så deres svigerdatter delte billeder af manden, der havde forsøgt at bryde ind, på nettet for at finde frem til ham, men også for at advare andre i området.

Læs ogsåHjemløs mand kommer ind på den lokale politistationen - kort efter afslører overvågningsbilleder denne betjent

Kort efter fik det ældre par et brev i postkassen. Brevet var fra manden, der søndag morgen havde lusket rundt og ledt efter en vej ind.

Det viste sig, at manden ikke var en indbrudstyv, men blot en fuld 20-årig fyr, der havde fået rigeligt at drikke under en bytur lørdag nat og havde troet, at det var hans eget hus, han prøvede at komme ind i, fordi han ikke kunne finde sine nøgler.

I det undskyldende brev stod der:

"Jeg kan ikke sige, hvor ked af det jeg er over min opførsel i de tidlige timer i søndags. Jeg havde været ude hele natten og drikke og var fuldstændig desorienteret og uvidende om mine omgivelser. Jeg tror, at jeg troede, at dit hus var mit eget. Jeg forstår, at der ingen undskyld er for min handling, og jeg er ked af, jeg forskrækkede dig. Jeg ville aldrig ønske, at nogen skulle føle sig utrygge eller skræmt i deres eget hjem. Modtag venligst min dybeste undskyldning, jeg kan kun håbe, at du kan finde det i dit hjerte at tilgive mig.”

Læs også: Tjener møder sørgmodig kvinde i supermarkedet - dagen efter får han et mystisk brev

Det varmede fru Dillons hjerte at høre fra manden, men hun er stadig mærket efter den ubehagelige episode i søndags.

- Det endte ganske godt efter det første chok, men det gør dig stadig lidt urolig, at nogen har forsøgt at komme ind i dit hjem, siger Fru Dillon.

Efterfølgende opfordrede den ældre kvinde manden til at henvende sig til politiet,  ikke mindst fordi han også havde forsøgt at bryde ind hos andre.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip