Mand stikker sin penis i en plastikflaske - fire dage senere får han en frygtelig besked

Modelfoto: Shutterstock

Manden var efter sigende seksuelt frustreret og ønskede at tilfredsstille sig selv. Det gik slet ikke efter planen.

En 50-årig mand skulle angiveligt have stukket sin penis ned i en plastikflaske i et forsøg på at tilfredsstille sig selv seksuelt.

Men mandens penis satte sig desværre fast og fire dage senere måtte den pinligt berørte mand efter sigende gå til lægen og fortælle om sit problem.

Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Din partner vil takke dig: 7 helt utroligt nemme måder at genscore hende på

Flasken sad stadig fast på mandens lem, som skulle være begyndt at blive meget misfarvet. Efter lægerne havde undersøgt manden, stod det klart, at de blev nødt til at amputere hans penis.

Lægen Dennis Chirinos udførte indgrebet på den midaldrende mand:

- Fordi han ikke havde en kæreste eller kone, ønskede han at lette sin seksuelle frustration. Så han puttede sin penis i en flaske. Da han kom fire dage senere, blev vi nødt til at amputere hans penis, fordi den var død, siger Dennis Chirinos og tilføjer:

- Han fik ikke den lægehjælp, som han havde brug for, i tide. Det fik hans penis til at sygne hen og dø fuldstændig. Når du stikker din penis i en flaske, så forårsager det en forsnævring i blodkarrene i penis, og inden for fire timer kan du miste den.

Læs også

4 stillinger mænd slet ikke kan lide

Ifølge Dennis Chirinos vil manden stadig være i stand til at tisse. Til gengæld vil han aldrig være i stand til at kunne have sex igen. 

Det er efter sigende ikke første gang, det er sket, at en mand har mistet sin penis, efter han havde stukket den ned i en flaske.

 

 

 

 

Dagens Gossip