Manfred kommer susende på den tyske Autobahn, da han ser en bilist svinge panisk på vejen - tager en modig beslutning

En 41-årig mand handlede både hurtigt og heroisk, da han pludselig øjnede en bilist i nød. Nu belønnes han fra uventet side.

Mandag aften befandt Manfred Kick sig på en motorvejsstrækning tæt på München, da han pludselig fik øje på noget foruroligende.

Da den 41-årige tyske bilist, der sad bag rattet i sin Tesla, var midt i at overhale en Volkswagen, lagde han mærke til, hvordan bilen ved siden af pludselig begyndte at slingre mere og mere. Det skriver Daily Mail.

Da Manfred Kick nåede op på siden af bilen, kunne han se, at føreren, en 47-årig mand, hang indover rattet, mens bilen var ved at køre af vejen.

Det skulle senere vise sig, at den 47-årige mand var ved at få et slagtilfælde, men heldigvis valgte Manfred Kick at reagere hurtigt.

- Bilisten sad foroverbøjet og hang livløs i sikkerhedsselen. Både hovedet og hænderne hang slapt ned, siger Manfred Kick, der forklarer, at han blev nødt til at træffe en hurtig beslutning.

- Jeg blev nødt til at stoppe hans bil på en eller anden måde. Ellers var den fortsat i evigheder, lyder det.

Foto: Manfred Kick/Twitter

Derfor valgte Manfred Kick resolut at speede op og køre ind foran Volkswagenen, som han fik bragt til stop ved langsomt at bremse op, indtil begge bilen holdt stille.

Herefter løb Kick ud af bilen for at se til den bevidstløse mand.

- Jeg kunne mærke, at han havde en puls, så jeg lagde ham ned på jorden, så fråden kunne løbe ud af munden på ham, fortæller Manfred Kick. 

Læs også

Rørende video: Her ser lille Emil fra Nakskov sin mor for første gang

Kort efter ankom tre andre bilister til stedet for at hjælpe, og efterfølgende ankom en ambulance, der kørte den tilskadekomne mand til det nærmeste hospital, hvor han blev behandlet og senere erklæret uden for livsfare.

Den farlige manøvre lykkes heldigvis perfekt for 41-årige Kick. Til gengæld måtte hans Tesla i den grad bøde for sin ejers heltegering.

For bremsemanøvren endte med at beskadige den dyre bil så meget, at Manfred Kick efterfølgende blev stillet i udsigt at skulle af med knap 70.000 kroner for at reparerer skaderne.

Manfred Kick har efterfølgende fortalt, at han i gerningsøjeblikket ikke var sikker på, hvorvidt hans forsikring ville dække skaderne, men samtidig slog han fast, at det var vigtigere for ham, at redde den bevidstløse bilist.

Men historien stopper ikke her.

Den fik nemlig endnu en lykkelig – og overraskende – slutning, da det viste sig, at stifter og ejer af Tesla-virksomheden, Elon Musk efterfølgende havde hørt om den tyske helt, der havde brugt en Tesla til at redde en anden mands liv.

Det fik Elon Musk til at skrive følgende på Twitter:

- Tillykke til den Tesla-ejer, der ofrede sin egen bil for at bringe en bil, med en bevidstløs fører, sikkert til stop.

Efterfølgende valgte Musk at tilbyde Manfred Kick at dække hans reparationsudgifter, da han skrev følgende tweet:

- Som kompensation vil Tesla dække alle reparationsudgifter kvit og frit og i en fart.

Dagens Gossip