Marks opsang til danskerne på Facebook: Det her er skamfuldt!

Det danske forårsvejr har i disse dage travlt med at vise sig frem fra sin allerfineste side, og vi lokkes i stimler mod de grønne pletter i det fri, hvor vores ligblege kroppe risikerer at glimte i et hav af tomme flasker og plastikposer.

Måske er det følelsen af græs mellem de bare tæer - den døsige effekt ved kombinationen af solskin og dåseøl har muligvis også en finger med i forårsspillet - men folk er for dårlige til at rydde op efter sig selv på byens pladser i dens parker.

Sådan lyder opsangen på Facebook, hvor Mark Archer har skrevet et opslag, der på ganske få af de varme dage er blevet delt af hundredvis mennesker, der tydeligvis deler den 30-årige københavners utilfredshed over skrald i storbyens små oaser.

Læs også: Mand frifundet for voldtægt af 14-årig: Nu raser hendes far på Facebook

- Jeg elsker solskinsdage ligeså meget som alle andre, men det er skamfuldt, københavnere, skriver han over et foto af Israels Plads, hvor pizzabakker og andet affald har indtaget den velbesøgte plet i nærheden af Nørreport Station.

I kommentarfeltet kan man læse, at der også flyder med affald andre steder i København.

- Det er desværre ikke det eneste sted i byen. Kongens Have og Islands Brygge tror jeg er værst ramt, lyder en af de mange bemærkninger.

Se hele opslaget her:

 

Følg Dagens Debat for flere lignende artikler:

Dagens Gossip

Dagens TV