Martin overraskede sin gravide kæreste med en barnevogn - nu griner alle af hans fejl

Da Martin pludselig fik et super tilbud på en barnevogn, slog han til, men han skulle måske have sørget for, at den kunne byttes. Foto: Privat.

Det er ikke nemt at være kommende far anno 2016.

Det, der startede som en sød gestus fra en kommende far, er endt som en morsom salgsannonce, som får mange forældre til at trække på smilebåndet. Måske fordi de har prøvet noget lignende. 

Svenske Martin fra Göteborg har brændt sine fingre gevaldigt i forsøget på at overraske sin gravide kæreste. Han købte en barnevogn på egen hånd, men det nye køretøj faldt ikke i god jord hos den kommende mor, der havde en lidt anden smag end kæresten. Hun forlangte, at barnevognen til 11.500 svenske kroner skulle leveres tilbage med det samme, skriver den svenske avis Expressen.

Læs også

Overraskende scanningsbillede får hele internettet til at grine

Derfor blev Martin nødt til at skille sig af med barnevognen og lavede i sidste uge en salgsannonce på nettet. Den skuffede Martin skriver i annoncen:

“Helt ny vogn, ikke trillet en meter, den hører tydeligvis ikke hjemme her. Farven er en smart grøn, men tilsyneladende ønskede ‘vi’ ikke den farve. ‘Vi’ ville derimod meget hellere have en sort barnevogn af mærket Buffaolo med de nyeste former for remme. Så har du sådan en, så bytter vi gerne! Ja med ‘vi’ menes der altså Martin, mor af husstanden”.

Farven og mærket faldt tydeligvis ikke i den kommende mors smag, Foto: Privat.

Videre skriver Martin mens han griner:

“Der er en babylift, kalpvognsdel og en adapter til autostol medfølger. En form for pose eller lignenden er der også, der er alt standardudstyr. Kom og køb nu, så der kan blive fred i hjemmet”.

Annoncen er siden gået viral og har været skyld i en del latter. På facebook debatterer folk Martins uheldige situation. 

Siden da har Martin fået mange henvendelser på barnevognen, desværre har parret også oplevet en del dårlig opmærksomhed, idet nogle personer raser over den utaknemmelige kvinde.

Læs også

Jubel over ny lov: Nu SKAL der være pusleplads på herretoiletter

Om det mislykkedes barnevognskøb, som var et super tilbud uden mulighed for at returnere, forklarer den skuffede Martin følgende:

"Tilsyneladende skal man ikke selv træffe en beslutning om at overraske med en helt ny barnevogn til en person, der ved, hvad hun vil. Må påtage mig skylden".

Martin har indtil januar til at komme af med den ‘falske’ barnevogn, for der har kæresten nemlig termin.

Læs også

Ekspert advarer forældre: Disse tre simple trick skal alle børn kunne

Dagens Gossip