Medarbejder med Downs syndrom stopper på McDonalds efter 32 år. Fik den mest rørende afsked

Når man stopper på et arbejde, kan man være heldig at få et par blomster med sig, knus for kolleger eller måske en fint indpakket gave, men de fleste må formentlig nøjes med et ”Tak for nu og held og lykke”.

Sådan kommer det dog ikke til at forløbe for Freia David, når hun på mandag stopper som medarbejder på McDonald's efter hele 32 år. Det skriver Metro.

For Freia, der har Downs syndrom, har ikke bare været en dygtig og engageret medarbejder hos fastfood-giganten – hun har også været en elsket og afholdt ansat blandt både kolleger og kunder.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Christopher Sheehan/Facebook

Derfor valgte Mcdonald's-filialen i Needham i Massachusetts, USA, hvor Freia er ansat, at markerer den sidste arbejdsdag for deres loyale medarbejder ved at invitere til afskedsfest.

Uden for restauranten har man nemlig rejst et stort skilt, hvorpå der står:

- Kom og vær med til at fejre Freia Davids afsked efter 32 år.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Christopher Sheehan/Facebook

Allerede nu kan man dog godt forberede sig på, at der formentlig bliver godt fyldt op på restauranten 29. august, for Freia David har været elsket af både kolleger og kunder.

Det har man især kunne se på de sociale medier, hvor McDonald's-kunder er faret til tasterne efter nyheden om Freias afsked.

Artiklen fortsætter under billedet

Foto: Christopher Sheehan/Facebook

- McDonald's vil ikke blive det samme uden Freia. Hun har været en stor bestanddel af vores nærområde i så mange år, lød det fra en kunde.

- Jeg synes, at det vil være en stor hyldest her på McDonald's. Jeg er sikker på, at mange mennekser vil komme forbi for at ønske hende held og lykke, skrev en anden.

- Friea var en stor del af mine teenage-år, selvom hun sikkert ikke selv har kendt til sin store indflydelse, lød det i en tredje besked.
 

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip