Michaels 4-årige datter havde lavet en sød tegning til sin far: Da han så den, var han ødelagt af grin

Foto: Michael Hodge

En fire-årig pige havde lavet en fin tegning til sin far. Den skulle forestille en enhjørning, men ligner noget helt andet!

Ligegyldigt om dit barn er en ren Picasso med en farveblyant, eller om det nærmest er umuligt at tyde dit afkoms kruseduller, så vil det altid være noget helt særligt at modtage en tegning fra et barn.

For børnetegninger er på alle måder magiske. Hvad enten de er sjove, søde eller fantasifulde, så er barnets begejstring ved at overrække en tegning altid dejlig.

Derfor blev Michael Hodge også både glad og stolt, da hans lille fire-årige datter, Katie en dag kom hjem fra skole med en helt særlig enhjørning-tegning til sin far. Det skriver Mirror.

Den fire-årige Katie var stolt, da hun kom hjem med en tegning til sin far. Foto: Michael Hodge

- Hun havde set en film, som jeg tror, må have været 'Neverending Story' eller 'The Last Unicorn' – det var i hvert fald en gammel film – og besluttede sig derfor for at tegne, hvad hun mente, var en enhjørning, fortæller Michael Hodge, der dog spærrede øjnene op, da han fik overrakt tegningen.

For lad os bare være ærlige. Katies tegning af en enhjørning, lignede ikke en enhjørning. Det lignede... Noget andet.

Vi siger ikke, hvad vi synes, Katies tegning ligner. Foto: Michael Hodge

- Jeg tissede næsten i bukserne af grin, da jeg så den. Det forvirrede hende en smule, men jeg forklarede, at jeg bare grinede, fordi det var så fantastisk en tegning. Det blev hun rigtig glad for, forklarer Michael Hodge om den ufrivilligt frække tegning.

Efterfølgende kunne Michael ikke lade vær med at vise tegningen til andre.

- Jeg vise den til både venner og familie, der alle syntes, den var hysterisk morsom, men jeg tror dog, at min mor var en smule flov, griner Michael Hodge og fortæller, at tegningen nu er gemt, så han kan gøre sin datter flov, når hun engang er blevet noget ældre.

Dagens Gossip