Mirakelbaby vejede under 500 gram ved fødslen

Udsigeterne for at overleve var små for lille Wade Burgess, da han blev født alt for tidligt på et hospital ved den engelske storby Liverpool.

Drengen var sat til at komme til verden i sidste måned, men efter en blot 23 uger lang graviditet blev han født i midten af juni måned, og siden da har lægerne på sygehuset haft travlt med at forsøge at holde liv i den bette fyr, der lader til at have en stor appetit på livet.

Wade Burgess vejede kun omkring et halvt kilo, da han blev født, og lægerne gav ham kun 10 procent chance for at overleve.

Han tilbragte sine første fire måneder væk fra sin mor – hun måtte ikke røre ved ham, da han simpelthen var for lille og skrøbelig.

Sygehusets maskiner havde derimod travlt med at holde liv i drengen, der nu vejer over fire kilo og dermed er sund og rask nok til at komme hjem for første gang.

- Han er et lille mirakel, siger 32-årige Donna Burgess om sin søns første levetid på Liverpool Women’s Hospital.

Drengens lunger er stadig underudviklede, men lægerne på sygehuset har sagt, at han sandsynligvis slipper for varige men ved at være født for tidligt.

Læs også: Maven voksede unormalt meget, da hun skulle have sit 4. barn, men så skete der noget utroligt

Donna Burgess, der nu er mor til tre børn, har til engelske Mirror forklaret, at hun først fandt ud af hun var gravid med den lille dreng, da hun var fire måneder henne.

- Et par uger senere blev han født, siger Donna Burgess.

Hun fortsætter:

- Lægerne fortalte mig, at der var 10 procent chance for at Wade ville overleve.

Den lille fyr viste dog hurtigt tegn på fremskridt, og med hjælp fra steroider og blondtransfusioner blev han større og større, og er nu i sådan en robust stand, at han ikke længere har behov for lægerne og maskinerne på hospitalet. 

- Han har stadig brugt for at få ilt i en slange, men forhåbentlig vil han blive en sund fyr, siger den stolte mor.

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip