Mobbere tæsker løs på stille dreng - hold så øje med højre side af skærmen

Teenageren sad stille og kiggede på sin telefon, da to andre kom op bagfra og begyndte at slå løs på ham. Det viste sig at være en rigtig dårlig idé.

En chokerende video af en teenager, der får tæsk af to andre skoleelever, går lige nu viralt, efter klippet blev lagt på YouTube.

I videoen ser man drengen sidde stille og roligt ved et bord og kigge på sin mobiltelefon. Sekunder efter kommer to drenge op bag ham og begynder at slå løs på ham.

Rundt om bordet står en række piger, som man på videoen kan høre skriger i chok over brutaliteten. Det lader dog ikke til at påvirke mobberne, som bliver ved med at tæske løs på drengen.

Læs også

Tre tyve brød ind hos kvinde - det skulle de ikke have gjort

Men det skulle de ikke have gjort. En tredje dreng vil nemlig ikke finde sig i volden. Han smider sin rygsæk og går i gang med at sætte mobberne på plads.

Med et par velplacerede slag får han de to drenge til at holde op med at slå på den stille dreng.

- Du ved, hvad han har gjort!, råber en af mobberne til drengen, som forsvarede ofret.

- Han gjorde ikke nogen noget, siger forsvareren.

Videoen slutter med, at en pige går hen til offeret og ser til, om han er okay.

Klippet vækker stor opmærksomhed i USA lige nu. Det skyldes ikke kun, at volden mod eleven virker så meningsløs, men også at drengen, som forsvarer ham er sort, mens offeret er hvid.

Læs også

Han beskyttede sin autistiske ven - så faldt teenagepigernes hårde straf

Der er enorme race-spændinger i USA lige nu, men mange fatter håb ved situationer som denne, hvor hudfarve ikke er det væsentlige, men retfærdigheden i stedet er det.

Det er uklart, hvilken skole i USA overgrebet fandt sted på. Der er ikke blevet offentliggjort navne på hverken gerningsmænd eller ofret. Det er heller ikke klart, om de, som slog drengen, er blevet straffet af skolen.

Se videoen øverst i artiklen. Vi skal advare om stærke billeder.

 

 

Dagens Gossip