Mobbet til døde: Nu deles Daniels barske afskedsbrev igen og igen

13-årige Daniel Fitzpatrick blev drillet med sin vægt, sine karakterer og sit følsomme sind. Den amerikanske teenagedreng bad om hjælp på sin skole Holy Angels Catholic Academy. Men han følte ikke, at han blev hørt.

Det skriver New York Daily News.

Til sidst valgte Daniel Fitzpatrick at tage sit eget liv. Hans storesøster fandt ham død tidligt torsdag aften. Hun tilkaldte hjælp, men det var desværre for sent.

Daniel Fitzpatrick efterlod sig et hjerteskærende brev:

Her fortalte han, hvordan han havde forsøgt at få skolens lærere til at bryde ind, men desværre uden held:

- Jeg gav op. Lærerne.. de gjorde ikke noget, starter han.

Daniel Fitzpatrick skrev også om fem drenge, der havde mobbet ham konstant. Han beskrev, hvordan han var kommet op at slås med en af dem og havde brækket sit lillefinger.

Brevet skrev Daniel Fitzpatrick efter sigende i starten af juli.

Daniels skole havde angiveligt anbefalet, at Daniel gik 7. klasse om, men på en anden skole. Skolens ledelse mente, at ville være for hårdt for Daniel at skulle gå et klassetrin om hos dem.

Daniel Fitzpatricks familie mener, at drillerierne var skyld i Daniels faglige problemer. De havde nemlig en negativ effekt på hans selvværd.

- Min søn burde ikke dø for at blive hørt. Der er noget galt med voksne i autoritære positioner, når børn ikke kan gå til dem for hjælp, siger Daniels mor Maureen Fitzpatrick.

New York Daily News har kontaktet skolens rektor og forskellige lærere, men de har ikke ønsket at udtale sig om Daniels sag.

En talskvinde fra Brooklyn/Queens stift kan ikke bekræfte beskyldningerne om mobning, men hun hævder, at de vil gennemgå deres antimobbe-politik.

- Jeg skriver dette brev, for at fortælle om min oplevelse på Holy Angels Catholic Academy, starter Daniel Fitzpatrick sit brev, som nu florerer på internettet:

Artiklen fortsætter under billedet.

Foto: Privat

- Først var det godt, mange venner, gode karakterer og et godt liv. Men jeg flyttede og vendte tilbage, men det var anderledes. Mine gamle venner ændrede sig, de talte ikke til mig, de kunne ikke engang lide mig. I 6. klasse dumpede min ven Anthony, og jeg dumpede også. Men Anthony lod det gå ud over mig. Han drillede mig sammen med John, Marco, Jose og Jack, de gjorde det konstant, ind til jeg kom op at slås med Anthony. Alle stoppede undtagen John, han var vred. Jeg endte med at få taget røngtenbilleder af min lillefinger. Jeg endte med at slås med John og fik en brækket lillefinger. Han fik en masse ballade, men jeg fik ingen ballade. Men de fortsatte.

-Jeg gav op. Lærerne gjorde INGENTING. Kom ikke i problemer, selvom de gav problemer, jeg kom i problemer i stedet for. Anthony var vred på mig, fordi han mente, at jeg svigtede ham. Rektor gjorde ingenting. Jeg fortalte ikke lærerene noget, bortset fra én. Hun var den sødeste lærer nogensinde, hun forstod og gjorde noget. Men det varede ikke længe. Jeg ville væk, jeg tiggede og bad. Til sidst dumpede jeg, men jeg var ligeglad, jeg ville væk, det var det eneste, jeg ville (red.), skriver Daniel.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip