Mor driller datter med pinlig lagkage på hendes 18 års fødselsdag

Da 18-årige Abbi Price fra England havde fødselsdag forleden, lod hendes mor hende ikke glemme et af de mest pinlige øjeblikke i livet.

Abbi Prices mor havde før hendes 18 års fødselsdag fundet hende med hovedet i toiletkummen efter en bytur, hvor hun havde drukket lidt for meget alkohol. Men i stedet for at holde datterens hår, sørgede hun for at tage et billede til arkivet.

Selvom den slags billeder helst aldrig skal findes frem og støves af, så tøvede Abbi Prices mor ikke med at gøre netop det, da hendes datter fyldte 18 år den 26. august. Det skriver Mirror. 

Hun brugte billedet til at få specialdesignet en fødselsdagskage til sin datter, hvor motivet af den unge kvinde med hovedet i kummen prydede toppen af kagen. Men hvad kan man også forvente af en mor, der ejer et bageri.

Selvom de fleste teenagere nok ville krumme tæer over sådan en gave, tog Abi Price det sjove påfund med oprejst pande. Hun var faktisk vild med det.

- Jeg elskede kagen, og jeg forventede, at fotografiet ville være trykt på selve kagen, så da jeg så, at de faktisk havde lavet en hel figur ud af det, var jeg virkelig imponeret, fortæller fødselaren begejstret til Daily Mail. 

Abi Price tilføjer, at hun normalt har et meget sundt forhold til alkohol. Men i dette tilfælde gik hun over stregen til en privatfest, som hun selv holdt, mens hendes mor var ude af huset. 

- Og dette er, hvad hun kom hjem til. Hun tog billedet og har altid truet med at bruge det til min 18 års fødselsdag, men hun tog det lige skridtet videre!

Abi Prices fødselsdagskage er siden offentliggørelsen af billederne på Twitter gået viralt med tusindvis af likes og delinger.

Se den morsomme kage og det originale billede herunder.

 

 

 

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

Dagens Gossip