Mor tager 3-årig datter med på dametoilettet: Hvad pigen pludselig udbryder, får moderen til at dø af skam

En mor var ved at dø af skam, da hendes treårige datter pludselig udbrudte delte en pinlig oplevelse på et offentligt dametoilet.

Børn er dejligt umiddelbare, da de ikke har det samme filter, som voksne mennesker hele tiden benytter sig af. 

Hvis en dame er tyk, en mand har et sjovt skæg eller en hund er pudsig af udseende, så skal børn nok nævne det og måske ovenikøbet pege, inden forældrene tager dem i hånden og siger, ‘så er det vis også sagt’.

Det var præcis sådan en oplevelse, som den britiske mor Tara Wood oplevede i slutningen af juli, da hun var i et lokalt shopping center med sin treårige datter Norah, hvilket moderen har skrevet om på Facebook.

- Norah og jeg var ude og shoppe, da hun pludselig greb sig i skridtet, klemte benene sammen og sagde at hun skulle tisse. Vi fandt toilettet i den anden ende af butikken, og der var allerede en derude, der fik det hele til at stinke. Som i en stank, der fik mine øjne til at løbe i vand. 

Tara Wood fik du gelejdet datteren ind i toiletbåsen ved siden af, der heldigvis var ledig, for moderen vil gerne have toiletbesøget overstået i en fart, inden at ‘stanken satte sig i tøjet’, som moderen malerisk beskriver det. 

Læs også

11-årig dreng mistede pludselig synet: Da lægerne hørte hvad drengen spiste, forstod de straks hvorfor

I båsen ved siden er, blev der musestille, da moderen og datteren gik ind på toilettet.  

Men da datteren endelig får sat sig op på toilettet, så kan kvinden i toiletbåsen ved siden af, ikke længere holde sig tilbage. 

- Pludselig lød der en maskinpistolslignende serie af prutter, der var så dybe, at man troede at jorden rystede under fødderne. Jeg forestiller mig, at damen i båsen simpelthen ikke kunne klemme balderne sammen længere, skriver Tara Wood. 

Datteren kigger op på moderen, og smiler et grinende smil, hvorefter moderen holder en finger op til munden, og mimer ‘shh’, så datteren ikke skal nævne sidemanden uheldige oplevelse på toilettet. 

Men den oplevelse blev ganske enkelt for fristende ikke at kommentere for den kun treårige datter. 

Læs også

Kamma købte blå smækbukser til sin datter i Kvickly: 'Det kan simpelthen ikke være sundt'

- Hold da ferie, mor! Hørte du det, mor? Det var nogle store prutter. Det var damen ved siden af os. Hun pruttede og pruttede og pruttede. Er du okay, dame? Dig med de store prutter? Prut, prut, prut, prut, siger datteren, mens moderen bliver rød i hovedet. 

Tara Wood er ved at dø af skam, og beder datteren om at tie stille og tørre sig, så de kan komme ud, men datteren stopper ikke. 

- Hun har også skidt. Hun både prutter og skider mor, kan du lugte det, mor?

Dét bliver for meget for moderen, der løfter datteren fra potten, og tørrer hende samt giver hende bukserne på igen, mens hun tager smører dem begge ind i håndsprit. 

- Så, dig kvinden, der sad ved siden af os på toilettet den dag. Så vil jeg gerne have lov til at sige undskyld for min datters kommentarer under din voldsomme mavepine, skriver Tara Wood til sidst i sit opslag. 

Den historie har mange siden moret sig over, og opslaget er blevet delt over 96.000 gange siden. 

Læs selv hele moderens opslag på Facebook her: 

Kvinde forvandler sine skamlæber til et smykke efter operation i underlivet

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip