Mor tager hjerteskærende billede af tomt dørtrin: ‘Her skulle min lille pige have stået på første skoledag’

- Der mangler et barn.

Sådan siger den amerikanske mor Lindsay Rhoades om et billede af sit dørtrin, som hun har lagt på det sociale medie Facebook.

Lindsay Rhoades datter Kate skulle være startet i børnehaveklasse igen i denne uge. Men den lille pige døde tidligere på året af akut leukæmi.

Det skriver ABC News.

Læs også

Mor går ind i butik for at bytte barnevogn: Da hun bliver bedt om kvitteringen, bryder hun sammen

Derfor blev der aldrig nogen første skoledag for Lindsay Rhoades og Kate, som døde i januar, da hun var bare fire år gammel.

Til billedet af det tomme dørtrin skriver moderen:

- Kate skulle være startet i børnehaveklasse i dag. Hun skulle have været sat af i morges med en ny skoletaske fyldt med redskaber, et fint nyt sæt tøj og en sløjfe i sit hår. Der skulle have været et billede af hende, hvor hun smiler stolt på vores dørtrin. Et klasseværelse med en lærer, der er spændt på at lære hende bedre at kende. Et bord med hendes navn på. 

- Børnekræft tog det fra min lille pige. Det stjal lejligheden for en livstid med læring, som skulle starte lige her i dag. 

Læs også

Far i chok over skadestuen i Køge: Hvordan kunne I overse min søns brækkede skinneben?

- I stedet for at sætte hende af og bekymre mig om hende hele dagen, besøgte jeg hende på kirkegården og savnede hendes smukke ansigt. 

Ifølge Lindsay Rhoades havde Kate gået i børnehaveklasse i fire måneder, før hun døde og var meget glad for det.

Siden Lindsay Rhoades lagde billederne på Facebook i tirsdags, er de gået viralt med 1.200 reaktioner, mere end 260 delinger og mange kommentarer.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip