Mor til seks børn tager på tøse-ferie - hendes brutalt ærlige besked er helt fantastisk

Amerikanske Meghan Oeser er mor til seks børn. Da hun for nylig skulle på ferie med sine veninder, var hun tilsyneladende en smule bekymret over at efterlade alle børnene alene hjemme med deres far.

Det skriver britiske The Sun.

Meghan Oeser efterlod i hvert nogle ret så udførlige instrukser til manden Kevin. Det åbne brev har hun delt på sin profil på det sociale medie Facebook:

- Jeg skriver det her til dig af kærlighed, ikke af frygt. Jeg ville gennemgå et par ting med dig, før du tager hul på den her weekend alene.. med de andre, starter Meghan Oeser sit opslag.

Læs mere: Hendes mand kommer ind med tårer i øjnene - så læser hun brevet, han har i hånden

Herefter remser den 36-årige mor en lang række situationer op fra hverdagen med en børneflok:

- Aften, dag, morgen og omkring middagstid kan let blive forvekslet med det rene helvede, hvor Satan fremstår som en 'My Little Pony' i sammenligning.

- Efter at være kommet hjem fra arbejde, virker det ikke så slemt. De andre vil kramme, hoppe og som regel være rimeligt begejstrede for at se dig. Men det varer ikke længe. Det lover jeg.

- Det er meget sandsynligt, at Quinn vil blive pisse sur over, at Penny har hendes Elsa-kjole på, og Penny er lige så pisse sur over, at Quinn kun refererer til hende som Anna.

Læs mere: Da hans kone dør, begynder han at tømme skabene – han finder et brev, der ændrer hans liv

- Spisetid vil være frygteligt. Bailey vil have pizza, mens Harper vil bede om hotdogs. Quinn vil græde, når du siger ordet hotdog og insistere på Mac’n’Cheese (men ikke den orange slags eller den hvide slags, men den lilla slags. Vi vil netop være løbet tør for den lilla slags. Så hun vil bede om toast i stedet. Du vil allerede være begyndt på at lave Mac’n’Cheese til Penny, men da hun hører, at Quinn beder om toast, vil hun også have toast.

- Du får lyst til at sætte dig ned og slappe af efter aftensmad/morgenmad, men jeg advarer mod dette. Det vil gøre dig træt. Virkelig træt.

- Det vil blive stille. MEGET stille. Det er nu, du indser, at teenageren er faldet i søvn et sted. Lad IKKE teenageren falde i søvn. Du er i bund og grund på røven, hvis dette sker. Hun vil være vågen ind til mindst klokken 1.30 om natten, hvis du ikke passer på. I betragtning af din sengetid klokken 21.30, og at du vågner klokken 5 om morgenen, er dette mindre ideelt.

- Sengetid. Held og lykke, makker. Du vil ende med at tage Penny med dig i seng og tænke, at det er en god idé. Ha ha ha ha. Bare prøv at få hende ind i sin seng. Giv hende iPad’en. Det vil redde dit liv.. jeg lover det. Men husk at skrue ned for lyden og for skærmens lys.

- Morgenmaden. Ha. Lige så sjovt som aftensmaden. Hvis ikke værre. Drik kaffe. Masser af kaffe. Du får brug for det.

Læs mere: Hans knæ giver efter og synker sammen, da han læser brevet fra hans kærestes 18-årige datter

Da Meghan Oeser kom hjem fra sin ferie igen, var det til et hjem, hvor legetøj og tøj lå spredt ud over det hele.

Der er tilsyneladende mange derude, som kan relatere til de situationer, som Meghan Oeser beskriver i sit humoristiske opslag.

Siden hun delte det på Facebook den 12. august, er det gået viralt med mere end 100.000 delinger, 55.000 kommentarer og 146.000 reaktioner.

Du kan læse hele Meghan Oesers opslag lige herunder.

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip