Mor trodsede alle advarsler: Sov i samme seng som 2 måneder gammel søn - så gik det galt

På trods af en grufuld bagage insisterede moderen på at ligge sammen med den lille dreng. Men så tog sagen en tragisk drejning.

Amerikanske Jessica Harper mistede i juli sin to måneder gamle søn Hunter på tragisk vis. Den 28-årige kvinde insisterede på at sove sammen med sin lille dreng, på trods af advarsler fra sundhedspersonale. 

Det endte med at koste ham livet.

Det skriver britiske Mirror.

Læs også

Chokerende billeder af ung mor: 17-årige Tia banket gul og blå

Jessica Harper skulle have lagt lille Hunter i sengen med hende og hendes treårige barn. Da hun vågnede, trak den lille dreng angiveligt ikke længere vejret.

Det er ikke første gang, at Jessica Harper har mistet et af sine børn. I 2011 døde hendes lille søn Nicholas under lignende omstændigheder. 

Jessica Harper fortalte dengang til politiet, at hun havde lagt Nicholas på en sofa, dækket ham med et tæppe og var gået ovenpå, mens familiens tre andre børn lå og sov.

Derefter skulle hun ifølge politiet have glemt den lille dreng og være begyndt at skrive beskeder til sine venner. 

Læs også

Mor får 105 millioner kroner i erstatning: 'Sygeplejerske prøvede at presse baby tilbage i min vagina'

Retsdokumenter skulle have beskrevet, hvordan den lille dreng senere blev fundet lilla, kold og livløs på sofaen. Efterfølgende blev han erklæret død ved kvælning.

Hændelsen kostede Jessica Harper to en halv måned i fængsel. Efter det tragiske dødsfald skulle hun have talt med to forskellige sygeplejersker og set videoer om sikkerhed.

Foto: Lancashire county district attorney's office

Da sønnen Hunter kom til verden i maj 2016, blev Jessica Harper efter sigende advaret om risikoen ved at sove sammen med sit spædbarn og lærte om sikkerhedsforanstaltninger i den forbindelse. Men dem valgte hun angiveligt at ignorere. 

- Harper blev advaret adskillige gange af sundhedspersonale om, at hun ikke skulle lade barnet sove i sengen ved siden af hende. Harper ignorerede disse direktiver, skriver Lancaster County Districts advokatkontor i en erklæring.

Læs også

Lægernes dom over Sofias 4-årige datter var ikke til at tage fejl af: 'Jeg fik lyst til at springe ud af vinduet'

Jessica Harper er nu sigtet for sønnens død. Hendes mor er dog overbevist om, at datteren handlede efter bedste overbevisning:

- Jeg tror virkelig, at grunden til hun gjorde det var, at hun troede, han var mere sikker hos hende end alene, siger Jessica Harpers mor til mediet The Daily Beast.

 

Dagens Gossip